Hyppää pääsisältöön

Miljonääri on maksanut yli 3 000 naisen häät - katso video!

Intialaisessa kulttuurissa morsiamen isä maksaa perinteisesti tyttärensä häät. Jos hän ei enää ole elossa, vastuu siirtyy morsiamen veljille. Naisilla, joilla ei ole isää, eikä sisaruksia, ei ole ketään, joka maksaisi häät. Tämä tarkoittaa, että he saattavat jäädä naimattomiksi, koska heillä ei ole varaa mennä naimisiin. Muuttaakseen näiden naisten kohtalon, timanttikauppias Mahesh Savani on maksanut omasta taskustaan jo yli 3 000 häät.

Luovuttaa morsiamet

Savani uskoo, että morsiamen luovuttaminen on "Jumalan siunaus". Tähän mennessä Mahesh on maksanut yli 3 172 häät.

Savani suorittaa hinduhäihin kuuluvan Kanyadaan-rituaalin, jossa isä luovuttaa tyttärensä tämän aviomiehelle. Savani on luovuttanut lukemattomia morsiamia, joista osa on hinduja, osa ei. Hänen viimeisimpään massatapahtumaansa osallistui 261 morsianta, joista 118:lla ei ollut sisaruksia ja 54 oli orpoja.

Seremonian jälkeen Savani lahjoitti tuoreille aviopareille arvokkaita kotitaloustarvikkeita ja vakuutuksia, jotka auttavat avioelämän aloittamisessa. Hyväntekijä sai apua Gujaratin pääministeri Vijay Rupanilta, sekä useilta viranomaisilta, jotka osallistuivat tapahtuman järjestämiseen.

Huolehti sukulaisen tyttärestä

Ajatus massavihkimisten suorittamisesta sai alkunsa vuonna 2008, kun Maheshin kaukainen sukulainen kuoli. Mahesh jäi huolehtimaan edesmenneen tyttärestä. Hän koki, että hänen oli autettava myös muita samassa asemassa olevia naisia.

Ei ole tiedossa, kuinka paljon Mahesh on käyttänyt häiden järjestämiseen. Mitä ilmeisimmin hän aikoo kuitenkin jatkaa samalla polulla.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!