Ydinsodan uhka on ilmassa.

Mikäli ydinsota iskee, jätä tämä hygieniatuote kaappiin!

Oho | 14.08.2017 12:20

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Pohjois-Korean johtaja Kim Jong Un ovat viime aikoina isotelleet suorastaan kilpaa. Trump on uhannut Pohjois-Koreaa "tulella ja raivolla, jollaista maailma ei ole koskaan nähnyt". Kansainvälisten suhteiden kiristyessä koko maailma tuntuu elävän kasvavassa ydinsodan pelossa. 

Eräänlaisena kevennyksenä kerrottakoon, että sen lisäksi, että ydinräjähdys olisi tietysti erittäin tuhoisa planeetalle, merkitsisi se myös huonoa hiuspäivää miljoonille ihmisille. The Huffington Post jakaakin nyt etukäteen Yhdysvaltojen hallituksen viisautta siitä, miten hiuksia kannattaa hoitaa ydinräjähdyksessä.

Yhdysvaltain hallitus on listannut ohjeet siitä, miten ydinsodan koittaessa tulee toimia. Ohjeistuksessa neuvotaan muun muassa välttämään räjähdyksen katsomista paljaalla silmällä. Lisäksi ohjeissa neuvotaan välttämään hoitoaineen käyttöä.

– Pese hiuksesi shampoolla tai saippualla ja vedellä. Älä käytä hiuksiisi hoitoainetta, sillä se sitoo radioaktiivista materiaalia hiuksiin ja estää niitä huuhtoutumasta pois, ohjeissa neuvotaan.

Sen paremmin Trump kuin Kim Jong eivät ole kadehdittuja hiusmuodin edelläkävijöitä, joten maiden johtajat tuskin murehtivat siitä, miten heidän toimensa vaikuttaisivat kansalaisten kutreihin.

Lähde: The Huffington Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!