Hyppää pääsisältöön

Mies vei naisia kalliisiin ravintoloihin ja jätti pulaan maksujen kanssa - tuomio tuli!

Mies, joka kävi treffeillä lukuisten naisten kanssa ja jätti ravintolalaskun heidän hoidettavakseen, on vangittu. Juoksuruokailija Paul Gonzales, 45, sai neljän kuukauden vankeustuomion.

Gonzales tapasi uhrinsa Plenty of Fishin kaltaisilla deittisivuilla. Hän kävi treffeillä lukuisien naisten kanssa Los Angelesissa toukokuun 2016 ja huhtikuun 2018 välisenä aikana. Hän vei tapaamansa naiset illallisille kalliisiin ravintoloihin. Ainakin kymmenen naista jäi maksamaan viulut, kun Gonzales pakeni treffeiltä ruokansa syötyään. Maksettavaa kertyi yli 800 euroa, kun Gonzales valitsi lautaselleen toistuvasti kalliita "pihvejä ja katkarapuja". Uhreista kahdeksan joutui maksamaan laskun. Ravintolat säästivät kaksi uhria kuluilta.

Yksi miehen uhreista oli Diane Guilmette. Guilmette oli imarreltu, kun Gonzales kutsui hänet pihviravintolaan, vaikka nainen myönsi, että paikka oli hänelle "vähän tyyris". Illallinen sujui mukavasti, kunnes Gonzalesin piti mennä soittamaan tärkeä puhelu aterian päätteeksi. Hän ei koskaan palannut pöytään. Dianelle jäi maksettavaksi yli 140 euron lasku. Kun hän kirjautui deittiprofiiliinsa, hän huomasi, että Paul oli estänyt hänet. 

Diane julkaisi Paulin tiedot verkossa varoittaakseen muita naisia. Silloin hän tajusi, ettei hän ollut miehen ainoa uhri. Monet naiset astuivat esiin kertoen, että mies oli tehnyt heille saman tempun. Keskiviikkona Gonzales tuomittiin 120 päiväksi vankeuteen. Häntä kiellettiin käyttämästä deittisovelluksia ja -sivustoja tulevaisuudessa.

– Hän ei joudu vieläkään maksamaan ruokiaan. Hän saa nyt kolme ilmaista ateriaa päivässä, yksi miehen uhreista kommentoi vankeustuomiota.

Lähde: Metro UK

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!