Hyppää pääsisältöön

Mies varasti miljoonan arvosta fajitaksia!

Teksasilainen mies tuomittiin 50 vuoden vankeuteen fajitasten varastamisesta. Gilberto Escamillan sanotaan varastaneen yli 1,2 miljoonan dollarin (982 519 euron) arvosta meksikolaista ruokaa.

Escamilla, 53, työskenteli julkisessa virassa nuorisovankilassa, San Benitossa, aina viime vuoden elokuuhun saakka. Silloin ilmeni, että mies oli käyttänyt julkisia varoja tilatakseen fajitaksia, ja myynyt niitä eteenpäin pienellä voitolla. Hän oli jatkanut toimintaansa jo yhdeksän vuoden ajan. Mies jäi kiinni, kun ruoan toimittaja, Labatt Food Service, soitti nuorisovankilaan ilmoittaakseen keittiölle, että 360-kiloinen fajitalasti oli saapumassa. Työntekijöiden epäilykset heräsivät, sillä nuorille ei koskaan tarjoiltu fajitoja. Kuljetuspalvelu kuitenkin vakuutti toimittaneensa fajitaksia laitokseen vuoden 2008 joulukuusta saakka.

Kun Escamilla oli erotettu ja pidätetty, poliisi tutki hänen talonsa. Miehen kotoa löytyi jääkaapillinen fajitaksia. Hänet tuomittiin vankeuteen viime perjantaina (20.4.). Lisäksi hänet määrättii maksamaan valtiolle takaisin fajitoista aiheutuneet kustannukset.

Lähde: NBC News


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!