Hyppää pääsisältöön
Mies käytti tuhansia pizzaan.

Mies varasti kuolleen naapurin luottokortin ja tuhlasi tuhansia pizzaan!

24-vuotias mies varasti kuolleen naapurinsa luottokortin ja tilasi sillä yli 6700 euron arvosta pizzaa. Belfastissa, Irlannissa tapahtuma-aikaan asunut Robert Sharkey ei ilmoittanut naapurinsa kuolemasta kenellekään kahteen vuoteen.

Sharkey murtautui Marie Conlonin asuntoon vuonna 2015. Iäkäs nainen oli menehtynyt jo aiemmin, ja Sharkey löysi hänen ruumiinsa. Sen sijaan, että hän olisi ilmoittanut asiasta, hän varasti 68-vuotiaan Conlonin luottokortin ja poistui asunnosta. Mies maksoi kortilla puhelinlaskunsa ja ruokaostoksiaan, sekä tilasi Domino's-pizzeriasta lähes 7000 euron arvosta pizzaa seuraavan kahden vuoden aikana. Rouva Conlonin ruumis löydettiin lokakuussa 2017.

Sharkey, joka tapahtuma-aikaan Conlonin naapuri, pidätettiin. Häntä syytetään murrosta, varkaudesta sekä ruumiin hautaamisen estämisestä. Esiintyessään tiistaina (11.9.) oikeudessa Belfastissa, Sharkey kiisti murron ja pankkikortin varastamisen, mutta myönsi syyllisyytensä muihin syytekohtiin. Hänen tuomionsa luetaan lokakuussa. 

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!