Oho
Katso videot!

Mies teki murtokeikan Subway-pikaruokalaan - saaliiksi itse täytetty patonki!

06.09.2019 21:30

Kun nuori mies päätti murtautua Subway-ravintolaan Washingtonissa, ei kyseessä ollut aivan Ocean’s Elevenin veroinen keikka. Nälkäinen herra ei vienyt myymälästä lainkaan arvotavaraa, vaan hän tyytyi valmistamaan itselleen leivän. 

Washingtonin poliisi on jakanut valvontakameratallenteen shortseihin ja t-paitaan pukeutuneesta nuorukaisesta, joka murtautui pikaruokaketjun myymälään 2. elokuuta noin kello 1.50 paikallista aikaa. Mies kuljeskeli liikkeessä aikansa, kunnes hän löysi itselleen sipisipussin. Hetken kuluttua hän yritti hypätä tiskin yli ja rojahti lattialle. Lopulta hän löysi tarvikkeet leivän tekoon ja alkoi valmistaa itselleen välipalaa. Tämän jälkeen hän poistui paikalta. Poliisin mukaan voro valitsi kanaleivän, joka oli arvoltaan 8,49 dollaria, eli 7,65 euroa.

Leivän varastanutta miestä odottaa nyt syyte murtovarkaudesta. Viranomaiset eivät ole toistaiseksi löytäneet tekijää.

Lähde: NBC 4 Washington

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

BB-Valvomo: Marjatta ja Nona laukovat suorat sanat asukkaista – Timon töykeys hämmensi: "Hän on yhden asian mies!"

Katso video!

Ex-jengiläinen Mika ”Immu” Ilmén ja Karhuryhmän jättänyt Harri Gustafsberg paiskasivat kättä: ”Hienoa tavata ilman konepistooleja”

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!