Hyppää pääsisältöön
Naapuri tappoi corgin.

Mies tappoi koiran ja kutsui omistajan syömään eläimen!

Etelä-Koreassa mies tappoi naapurin koiran ja kutsui eläimen omistajan syömään sen. 

62-vuotias maanviljelijä selitti corgin haukkumisen käyneen hänen hermoilleen. Niinpä hän heitti sitä kivellä, ja sen jälkeen kuristi ja keitti eläimen. Tämän jälkeen hän kutsui naapureitaan - mukaan lukien koiran omistajan - luokseen syömään.

Tapaus tuli esille, kun perheen tytär julkaisi verkossa vetoomuksen, jossa hän toivoi rikoksentekijälle ankaraa rangaistusta. Vetoomus on tähän mennessä saanut jo noin 15 000 allekirjoitusta.

– Olimme jakaneet ympäri kaupunkia flyereita, joissa oli koiramme kuva, tyttö kertoi:

– Kun saavuimme miehen talolle, joka sijaitsee kolmen talon päässä omastamme, hän ilmaisi osanottonsa ja lupasi ilmoittaa meille, mikäli koira löytyisi.

Tytön mukaan mies kutsui tytön isän ja corgin omistajan seuraavana päivänä luokseen drinkeille ja lohdutti tätä. Hän kutsui miehen ja muita naapureita jakamaan kanssaan koiranliha-aterian. Omistaja kieltäytyi kutsusta, sillä hän ei syö koiranlihaa.

Koiranliha on jo kauan ollut osa eteläkorealaista ruokakulttuuria. Maassa syödään yhä vuosittain jopa miljoona koiraa. Koiranlihan kulutus on kuitenkin laskenut viime vuosina, kun yhä useampi eteläkorealainen on alkanut suhtautua koiriin lemmikkeinä. Nuorempien sukupolvien joukossa koiran syömistä pidetään jo lähes tabuna. 

Lähde: The Guardian


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!