Hyppää pääsisältöön

Mies sai sydänkohtauksen ensitreffeillä - tekohengityksestä tuli parin ensisuudelma!

Kalifornialaisen parin ensisuudelma on epäilemättä ikimuistoinen, sillä se pelasti miehen hengen. Viime lokakuussa 56-vuotias Max Montgomery vei Andi Traynorin rantatreffeille Santa Cruzissa. Treffit etenivät hyvin, kunnes Montgomery alkoi tuntea polttavaa tunnetta rinnassaan. Kun hän pääsi takaisin kuivalle maalle, hän tuupertui. Onneksi Traynor sattui olemaan anestesiologi ja tiesi miten toimia. Traynor alkoi antaa Montgomerylle ensiapua ennen ambulanssin saapumista.

– En ajatellut muuta kuin että minun on huolehdittava hänestä, Andi kertoi jälkeenpäin.

"Elämän suudelma"

Montgomeryn sydän oli pysähdyksissä 17 minuutin ajan, ennen kuin defibrillaattori käynnisti sen uudestaan. Tilanteen vakavuus pääsi latistamaan treffien romantiikan. Vasta jälkeenpäin pari tajusi, että Andin antama tekohengitys oli samalla heidän ensisuudelmansa. Onneksi paikalla ollut Alexander Baker tallensi hetken filmille. Hänen mukaansa Max on ollut erittäin kiitollinen siitä, että hän sai kokea ensisuudelmansa uudelleen videolta.

– Heidän ensisuudelmansa oli, kuten he sitä kutsuvat, elämän suudelma, Baker totesi.

Montgomerylle suoritettiin seuraavana päivänä sepelvaltimoiden ohitusleikkaus. Dramaattisista treffeistä huolimatta pari on edelleen yhdessä. Viikkoja leikkauksen jälkeen he palasivat rannalle.

– Olimme rannalla juttelemassa ja minä sanoin: "Voit nyt suudella minua oikeaoppisesti", paljasti Andi.

Lähde: The Huffington Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!