Oho
Katso videot!

Mies pelasti koiransa karhun suusta potkimalla!

01.11.2018 18:50

Floridalainen mies otti yhteen karhun kanssa, joka kävi hänen koiransa kimppuun. David Fulghum sanoi potkineensa karhusta "ilmat pihalle", pelastaakseen pienen koiransa karhun leuoista.

Fulghum ja hänen vaimonsa havaitsivat tällä viikolla kaksi karhunpentua ja niiden emon kotipihallaan Oviedossa, Floridassa. He seurasivat eläinten puuhia sisältä käsin, valmistautuessaan lähtemään töihin. Hetken kuluttua Davvid avasi oven nähdäkseen, olivatko karhut vielä pihalla. Silloin parin 7-vuotias yorkshirenterrierin ja bichon frisén sekoitus, Gator, ampaisi ulos ovesta.

– Huusin ja huusin sitä, ja pinkaisin juoksuun. Silloin kuulin sen ulvaisevan, David kertaa:

– Käännyin nurkan taakse ja yhtäkkiä edessäni seisoi karhu koira suussaan.

Karhu juoksi tiehensä

Fulghum kertoo, että vaistot ottivat hänestä vallan, kun hän näki koiransa vaarassa.

– Seuraavaksi olinkin ilmassa ja tein pudotuspotkun, hän jatkaa:

– Se ei tulisi saamaan koiraani, vaan minä potkin karhusta ilmat pihalle.

Fulghum juoksi sisälle taloon koira mukanaan. Hänen mukaansa karhu juoksi tiehensä. Gator kiidätettiin eläinlääkäriin, jossa se vietiin suoraan leikkaussaliin. Toimenpiteellä oli hintaa useita tuhansia, mutta Davidin mukaan Gator on sen arvoinen.

– Se on ollut terapiakoirani siitä saakka, kun menetimme poikamme viime vuonna. Se on ollut minun tukenani, joten minä aion olla sen tukena, Fulghum sanoi:

– Se on meille kuin vauva.

Karhut liikkeellä 18 tuntia päivässä

Fulghumin työnantajan lainasi hänelle rahat koiran leikkausta varten. David onkin alkanut kerätä varoja maksaakseen velkansa takaisin. Hän haluaa varoittaa muita alueen asukkaita siitä, että karhut saattavat tulla röyhkeästi ihmisten asuinalueille.

– Minulla on lapsenlapsia, ja jos nämä karhut ovat liikkellä 18 tuntia päivässä, et voi tietää, missä puussa tai metsässä ne ovat. Pidä ympäristöäsi silmällä.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

Lauri Tähkä juhli Jyväskylän yössä - katso video tähtiartistin häikäisevistä karaokevedoista!

BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!