Oho
Mies tyydytti itseään American Airlinesin lennolla.

Mies masturboi American Airlinesin lennolla - henkilökunta pakotti naisen istumaan vieressä!

14.07.2017 17:02

Matkustaja väittää, että American Airlinesin henkilökunta pakotti hänet istumaan lentomatkansa masturboivan miehen vieressä.

Chloe King oli matkalla Pariisiin, kun hän nukahti lennolla. Tällöin hänen vieressään istunut mies alkoi kosketella itseään. Toinen naispuolinen matkustaja huomasi miehen puuhat, ja ilmoitti asiasta henkilökunnalle. Nukkuva King jätettiin kuitenkin istumaan miehen viereen. 

Kun King heräsi, henkilökunnan jäsen viittoi hänet koneen takaosaan, jossa hänelle selitettiin, mitä oli tapahtunut. Stuertti sanoi, että miehestä oli tehty ilmoitus Ranskan poliisille, ja mies tultaisiin todennäköisesti pidättämään koneen laskeutuessa.

Tapahtuneesta järkyttynyt King ei kuitenkaan halunnut palata miehen viereen, vaan pyysi toista istumapaikkaa. Jostain syystä pyyntöön ei kuitenkaan myönnytty.

– Sen sijaan he pakottivat minut kiipeämään tämän seksuaalirikollisen yli istumapaikalleni, ja olin ansassa hänen ja ikkunan välissä koko lennon ajan, King kertaa:

– Minä itkin ja vapisin, ja yritin olla voimatta pahoin. Tiedän, etten enää koskaan tunne oloani täysin turvalliseksi lentäessäni.

King ihmettelee, miksi seksuaalinen väkivalta vain sivuutettiin. 

– Naisina ​​emme voi hyväksyä tällaista, hän toteaa:

– American Airlines päätti kohdella rikoksen tehnyttä ihmistä paljon kunnioittavammin, kuin hänen vieressään istunutta, tiedotonta naista.

Lentoyhtiön edustaja kommentoi tapahtunutta seuraavasti:

–American Airlines pyrkii aina takaamaan asiakkailleen turvallisen ja mukavan matkakokemuksen. Tutkimme, miten tilanne tällä lennolla on käsitelty, ja olemme olleet yhteydessä suoraan neiti Kingiin.

Ranskan viranomaiset kuulustelivat miestä koneen laskeuduttua. On epäselvää, koituuko miehelle teosta seuraamuksia.

Lähde: Metro UK

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!