fbq
Oho
29.08.2018 19:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press
Mies käytti kananmunia outoon tarkoitukseen.
Mies laittoi 15 keitettyä kananmunaa takamukseensa!
Oho
29.08.2018 19:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press

Mies, joka työnsi 15 kovaksi keitettyä kananmunaa peräsuoleensa, joutui sairaalaan Alankomaissa. Hänet kiidätettiin leikkaussaliin, kun lääkärit havaitsivat hänen suolensa repeytyneen munien seurauksena.

29-vuotias mies, jonka nimeä ei ole julkistettu, myönsi nauttineensa raiskaushuumeenakin tunnettua gammahydroksibutyraattia, eli GHB:tä, ennen kuin hän teki päätöksen asettaa kananmunat takapuoleensa. Hän oli keittänyt munat yhdessä kumppaninsa kanssa. Hänen onnistui työntää yhteensä 15 kananmunaa peräaukkoonsa, ennen kuin kivut alkoivat. Verenmyrkytystä epäilevät lääkärit suorittivat miehelle CT-kuvauksen, joka paljasti paksusuolessa vakavan repeämän. Lisäksi miehen vatsaontelossa oli suuria määriä nestettä ja ilmaa. Kirurgit suorittivat miehelle onnistuneen laparotomian, jossa hänen vatsansa avattiin kananmunat poistamiseksi ja vastaontelon puhdistamiseksi. Ruoansulatuskanavan seinämään syntynyt repeämä korjattiin.

Lääkärit ovat iloisia, että huumausaineiden inspiroima seikkailu päättyi potilaan kannalta hyvin. Hänet kotiutettiin päiviä myöhemmin.

Lähde: Metro UK

Tilaa Seiskan uutiskirje! »