Hyppää pääsisältöön
Timantti olikin väärennös.

Mies kosi näyttävällä sormuksella - olikin väärennös!

Useimmille naisille kihla- ja vihkisormukset ovat kalleimpia koruja, jotka he omistavat. Niin luuli myös Mumsnetissä kirjoittanut nainen, kunnes hänelle valkeni, että hänen timanttisormuksensa olikin väärennös.

Naisen poikaystävä kosi häntä kaksi vuotta sitten. Nainen sai mieheltään näyttävän timanttisormuksen, jonka kaikki uskoivat olevan vähintään kaksi karaattia.

– Mieheni väitti aina, että kyseessä on timantti ja hän teki jatkuvasti kommetteja siitä, miten paljon se hänelle maksoi, nainen kuvailee:

– Monet ovat arvelleet, että se maksaa omaisuuden ja kehottaaneet minua vakuuttamaan sen... Joku arveli, että sormus maksaa 15-20 000 dollaria. Ajattelin, että hänen on oltava väärässä, koska meillä ei ole sellaisia summia.

Nainen unohti asian, kunnes viime viikolla totuus valkeni hänelle kiusallisimmalla mahdollisella tavalla.

– Olin illallisella ja ystäväni mies, joka on kultaseppä, otti sormuksen puheeksi, hän kertoo:

– Hänen vaimonsa vertasi sitä omaansa, joka on puolta pienempi. He puhuivat hiljaisella äänellä katsoen vuoroin sormuksia ja minua, kasvoillaan ilme, jota voisin kuvailla sekoitukseksi sympatiaa ja hämmennystä.

Totuus selvisi

Omituinen välikohtaus jäi painamaan naisen mieltä, joten hän päätti tarkistaa sormuksen hinnan liikkeestä, josta se oli ostettu. Nopeasti selvisi, ettei hänen sormuksessaan komeileva kivi ollutkaan timantti, vaan pelkkä zirkoni. Vaikka nainen vakuuttaa, ettei sormuksen todellinen arvo haittaa häntä, on hänestä nolostuttavaa käyttää sormusta, jonka muut tunnistavat väärennökseksi.

– Minusta tuntuu hieman kiusalliselta kulkea ympäriinsä tämä massiivinen, näyttävä ja huomionhakuinen sormus sormessani ja teeskennellä, että se on timantti, hän selittää:

– En tiedä paljoakaan timanteista, mutta jotkut muut tietävät ja minusta tuntuu hieman hölmöltä käyttää sormusta nyt, kun tiedän totuuden.

Nainen toivoo, että mies on ostanut väärennöksen vahingossa.

– En tiedä kuinka paljon mieheni tietää koruista, ehkäpä hän näki säihkyvän sormuksen ja oletti, että se on timantti. Tosin on todennäköisempää, että hän on valehdellut asiasta minulle koko tämän ajan, hän sanoo:

– Olen kantanut sitä onnellisesti kaksi vuotta, enkä halua suututtaa häntä tai olla kiittämätön. Kyseessä on joka tapauksessa kaunis ja kallis sormus.

Lähde: MumsnetMirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!