Hyppää pääsisältöön

Mies kosi Minni Hiirtä Disneylandissa - Mikki keskeytti romanttisen hetken! Katso viraaliksi mennyt video!

Disneyland on yksi maailman suosituimmista paikoista kosinnoille. Disneyn taika voi toki tuoda oman lisänsä romantiikkaan - paitsi jos kosinnan kohteena on Minni Hiiri.

Johnny Jean vieraili Disneyn Epcot-teemapuistossa Orlandossa, Floridassa. Herrasmies ei halunnut, että romanttisia kosintoja jatkuvasti todistava Minni tuntisi olonsa ulkopuoliseksi. Niinpä Johnny polvistui Minnin eteen ja tarjosi myös tälle sormusta. Ilahtunut hiiri ehtii juuri hyväksyä pyynnön, kun tilanne saa ikävän käänteen. Parivaljakko ei nimittäin huomannut, että Mikki Hiiri oli todistanut tilannetta etäältä.

"Olin todella järkyttynyt"

YouTubessa leviää parhaillaan video hetkestä, kun kihlapari tajuaa, että Mikki on seurannut tilannetta sivusta. Disneyn maskotti ei näytä olevan asiasta mielissään. Minni alkoi hihittää nolostuneena, ja myös Johnny osoitti katumusta. Lopulta Mikki tyytyy antamaan Johnnylle sanattoman varoituksen, ennen kuin hän kävelee tiehensä ystävänsä, Hessu Hopon saattelemana.

Johnny vakuutteli jälkikäteen, ettei hän yrittänyt rikkoa yhtä maailman rakastetuimmista suhteista.

– Kun näin Mikin saapuvan, olin todella järkyttynyt, mutta se teki kaikesta entistä hauskempaa, hän selittää:

– Toivon vain, etten saanut mitään todellista vahinkoa aikaiseksi.

Video on kerännyt miljoonia katsojia sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun Nai Sandoval julkaisi sen Twitterissä. Moni on ilmaissut pettymyksensä kevytkenkäiseen Minniin, joka vastasi epäröimättä myöntävästi toisen miehen kosintaan.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!