Oho
Katso videot!

Mies kohtasi karhun ajotiellään: Iski karhua nyrkillä päähän!

13.11.2018 16:19

Pohjois-Carolinassa asuva mies selviytyi karhun hyökkäyksestä lyömällä villieläintä nyrkillä kasvoihin. Sonny Pumphrey, 78, selvisi vaarallisesta tilanteesta naarmuilla ja mustelmilla.

Pumphrey oli kotinsa ajotiellä Haywood Countyssä viime viikolla, kun emokarhu ja kaksi poikasta lähestyivät hänen taloaan. Pumphreyn mukaan poikaset juoksivat karkuun nähdessään hänet, mutta emo hyökkäsi.

– Se hyökkäsi juosten minua kohti. Se hölmöläinen kohtasi minut silmästä silmään, hän kertoo:

– En voinut tehdä muuta, kuin iskeä sitä suoraan nenään.

"Olisin voinut kuolla"

Karhu vastasi iskuun puremalla Sonnyä, johon mies puolestaan reagoi lyömällä petoeläintä toistuvasti päähän. Miehen onneksi hänen vaimonsa, Betty, ja pariskunnan koira tulivat ulos kuultuaan melua, jolloin karhu pakeni paikalta. Sonny myöntää olevansa onnekas, että hän selvisi tilanteesta vähin vammoin.

– Olisin voinut kuolla. Se olisi voinut raadella minut kunnolla.

Sonnyn haavat hoidettiin paikallisessa sairaalassa. Viranomaisten mukaan karhua ei onnistuttu jäljittämään. 

Lähde: UPI

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

TIS-Iltarovio: Jussi kertoo kaiken jäätävästä välirikostaan sinkku-Inkkuun - näin rumaksi tilanne äityi kuvausten jälkeen!

BB-Valvomo: Artun ja Ellan lemmenleikit näytettiin kaikelle kansalle – keskusteli asioista perheensä kanssa: ”Kaikkihan tietävät, mitä siellä on tapahtunut”

Katso video!

Tässä se vihdoin on! Katso Sedu Koskisen ensimmäinen musiikkivideo - näin herkästi laulaa Zedu De Luca: "Tunteet myllertävät"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!