Mies, jolla ei ole penistä, huijasi tyttöystäviään asettamalla esineitä heidän sisäänsä!

Oho | 27.07.2018 21:55

Skotlantilainen mies, jolla ei ole penistä, myöntää huijanneensa kaksi naista uskomaan, että nämä olivat yhdynnässä hänen kanssaan. Mies huijasi naisia ollessaan heidän kanssa parisuhteessa, asettamalla heidän sisäänsä esineitä seksin aikana.

Carlos Delacruz, 35, käytti tunnistamattomia esineitä uskotellakseen naisille, että nämä olivat yhdynnässä hänen kanssaan, vaikka hänellä ei ollut penistä. Hän myönsi oikeudessa tehneensä teot ilman naisten suostumusta. Hän ei koskaan antanut naisten nähdä häntä alasti ja hän suostui harrastamaan seksiä ainoastaan pimeässä. Molemmat naiset sanoivat olleensa järkyttyneitä saadessaan totuuden selville. He ilmoittivat asiasta poliisille.

– Syytetty oli suhteessa toiseen naisista toukokuusta 2013 tammikuuhun 2016, ja he harrastivat seksiä ensimmäisen kerran toukokuussa 2013. Nainen uskoi, että miehen penis oli hänen sisällään. Syytetyllä ei kuitenkaan ole penistä, totesi syyttäjä Kristen Cockburn Edinburghin oikeudessa:

– Yhdynnässä mies piti aina kädellään kiinni peniksen tyvestä... Nainen uskoi suhteen ajan, että miehellä oli penis.

Pari erosi tammikuussa 2016. Saman vuoden elokuussa Delacruz muutti yhteen toisen naisen kanssa, joka niinikään uskoi miehen elimen olevan kunnossa. Nainen sanoo kärsineensä "äärimmäistä kipua" ensimmäisellä kerralla, kun he harrastivat seksiä. Hänen oli pyydettävä miestä keskyttämään, sillä hän vuoti verta. Totuus selvisi naiselle vasta, kun heidän suhteensa oli päättynyt.

Delacruzin nimi on asetettu seksuaalirikollisten rekisteriin. Hänet tuomitaan syyskuussa. On epäselvää, kuinka hän menetti elimensä.

Lähde: The Irish Sun

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!