Oho
Katso videot!

Mies jäi kiinni pettämisestä - vaimo leikkasi peniksen irti ja heitti ulos ikkunasta!

05.07.2018 18:33

Thaimaalainen nainen leikkasi aviomiehensä peniksen veitsellä kuultuan, että tällä on suhde toisen naisen kanssa. Hän heitti leikkaamansa elimen ulos ikkunasta. Karuna Sanusan, 24, pidätettiin teon jälkeen tiistaina.

Sanusan myönsi poliisille, että hän kävi 40-vuotiaan Siripanin kimppuun parin kotona, Bangkokin lähellä sijaitsevassa Srirachan kaupungissa. Aseenaan nainen käytti 30-senttistä veistä. Naapurit soittivat poliisille miehen tuskanhuudot kuultuaan. Viranomaiset löysivät peniksen ulkoa ja kuljettivat sen potilaan mukana sairaalaan, mutta lääkärien mukaan sitä ei ollut enää mahdollista ommella paikoilleen. Poliisi pidätti Karunan paikan päällä. Kuulusteluissa nainen kertoi, että hän oli saanut tietää miehensä tapailevan muita naisia. Hän oli päättänyt kostaa asian verisesti.

Lue myös: Nämä ovat pettävän kumppanin tunnusmerkit!

– Olen aina nähnyt hänet flirttailevan monille tytöille, joten minulla oli käsitys siitä, mitä hän puuhasi. Sitten huomasin hänen karkaavan ulos muiden naisten kanssa. Tämä sai minut hyvin vihaiseksi. Olin täynnä vihaa, enkä kyennyt rentoutumaan, nainen kertoi poliisille.

– Herätin hänet sinä aamuna, ja käytin veistä leikatakseni hänen peniksensä irti. Heitin sen ikkunasta.

Viimeisimpien tietojen mukaan Karuna pysyy poliisin huomassa, ja Siripan on yhä sairaalassa.

Lähde: New York Post

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Julia asteli Big Brother -taloon epävarmana parisuhdestatuksestaan - paljasti vihdoin tilanteensa!

Katso video!

Big Brother -Sasa juhli juuri eronneen BB-Helmerin kanssa – vastaa nyt rehellisesti romanssihuhuihin: ”Sanotaan niin, että…”

Katso video!

Temptation Island -Meiju menee kauneusleikkaukseen – ei kuitenkaan ymmärrä plastiikkakirurgiaan: ”Joudun käyttämään Google-kääntäjää”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!