Oho
Mies pelkää noitaa.

Mies haluaa erota tyttöystävästään - uskoo naisen olevan pahan noidan reinkarnaatio!

12.06.2019 20:33

Epäilemättä moni mies on joskus havainnut tyttöystävässään pientä pahanilkisyyttä. Eräs mies uskoo saaneensa vastaansa yliluonnollisen pahan ruumiillistuman ja katsonut parhaaksi päättää koko parisuhteen.

Slate.comin Dear Prudence-palastalla kirjoittava nainen kertoo, että hänen kumppaninsa uskoo häneen olevan pahan noidan reinkarnaationa. Nainen pyytää apua, sillä poikaystävä haluaa päättää heidän kolme vuotta kestäneen suhteensa.

Peter haluaa erota. Hän on aina ollut kiinnostunut yliluonnollisista asioista, nainen kirjoittaa:

- Hän on vakuuttunut siitä, että olen uudelleensyntynyt paha noita. Tai ehkä hän pitää minua ilkeänä akkana ja käyttää noituutta tekosyynä eroon. Olisin helpottunut, jos asian laita olisi niin. Peter kuitenkin tuntuu todella uskovan, että olen paha sielu.

Miten rakas pärjäisi?

Nainen kertoo olevansa huolissaan rakkaansa pärjäämisestä, mikäli suhde päättyy ja tämä jää omilleen.

- Hän ei ole väkivaltainen muita tai itseään kohtaan ja olen toki kuullut pahempiakin salaliittoteorioita. Hän kuitenkin haluaa päättää kolme vuotta kestäneen suhteemme, koska hän uskoo olevansa tekemisissä pahan hengen kanssa. Se ei kuulosta psyykkisesti terveen ihmisen päätökseltä.

Nainen lisää, ettei poikaystävä ole avoin ottamaan vastaan neuvoja ja apua noidalta. Prudence myöntää vastauksessaan, että naisen tilanne on hankala. Hän kehottaa tätä hyväksymään eroon ja asettamaan oman turvallisuutensa etusijalle.

- Toivon, että jos asia eskaloituu ajatuksesta, että olet paha henki, ajatukseen: "Olet paha henki ja minun velvollisuuteni on hankkiutua eroon pahoista hengistä", olet jo siinä vaiheessa kaukana, Prudencee neuvoo.

Lähde: MirrorSlate.com

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!