Hyppää pääsisältöön

Miehen seksitanssi fasaanille meni viraaliksi!

Cornwallilainen kengittäjä ja fasaanien ammuntaa harrastava Steve Phelps, 36, tuli asiakkaansa avuksi, kun tämä joutui hankaluuksiinn reviiritietoisen linnun kanssa. Kun Phelps päätti kohdata aggressiivisen fasaanin aseinaan ainoastaan hattu ja stringit, meni eriskummallinen tietenkin viraaliksi.

Mirror-lehden mukaan fasaani puolusti reviiriään niin intohimoisesti, että aina kun maanomistaja meni pihatöihin, lintu hyökkäsi hänen kimppuunsa. Kun Phelpsiä pyydettiin apuun, hän kysyi Facebook-ystäviltään vinkkejä siitä, miten linnun kanssa tulisi toimia. Suurin osa kehotti miestä ampumaan linnun, mutta eräs ehdotus oli luovempi; Steven tulisi esittää "seksitanssi", jolla hän vahvistaisi valta-asemansa linnun silmissä.

– Lisääntymiskausi on parhaillaan käynnissä, joten fasaanit esittelevät, kuka niistä suurin ja paras. Niinpä päätin kokeilla vitsinä heitettyä ehdotusta, Steve selitti lehdessä:

– Yksi ystävistäni oli ostanut minulle puolikkaat stringit joulua varten ja ajattelin, että "nyt tiedän, millä todistan maskuliinisuuteni".

Steve puki ylleen stringit, hatun ja kumisaappaat ja asteli metsään. Hän aloitti viettelevän tanssinsa heiluttamalla pyrtöään ja kuopimalla maata saappaillaan.

– Minulla sojotti pakaroiden välistä oksia, jotka toimittivat höyhenien virkaa ja heiluttelin sille peppuani, Steve kuvailee:

– Totuuden nimissä, fasaani näytti ennemmin järkyttyneeltä, kuin mitään muuta.

Silti, tanssi vaikuttaisi toimineen, sillä Steven mukaan lintu ei ole sen koommin hyökännyt ihmisten kimppuun:

– Luulen, että järkytin sen tiehensä.

Lähde: Mirror


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!