Oho

Miehen kovat luulot itsestään: liian suuri penis tappoi tyttöystävän!

11.05.2017 18:01

Miehillä on tutkitusti taipumusta yliarvioida sukuelimensä kokoa. Asiasta hyvä esimerkki lienee Richard Henry Patterson, jota syytetään tyttöystävänsä murhasta. 65-vuotias uskoo, että hänen liian kookas peniksensä on syynä naisen kuolemaan.

Floridalaista Pattersonia syytetään Francisca Marguinezin kuristamisesta. Hän kuitenkin vakuuttaa, että nainen tukehtui hänen suureen penikseensä suuseksin aikana. Patterson myöntää tappaneensa Marguinezin, mutta sanoo teon olleen tahaton.

Väitetty murha tapahtui vuoden 2015 lokakuussa. Pari oli tuolloin tapaillut toisiaan nelisen kuukautta. Patterson pidätettiin marraskuussa, kun poliisi löysi ruumiin, joka oli alkanut mädäntyä. Ruumiin ympäriltä löydettiin verta ja siemennestettä. Naisen kuolinsyytä ei kuitenkaan pystytty varmuudella osoittamaan. Mies oli lähettänyt läheisilleen tekstiviestejä, joissa hän tunnusti tehneensä "jotain pahaa".

Oikeudessa miestä kehotettiin esittelemään sukuelimensä tuomarille ja valamiehistölle. Sen sanottiin olevan jutun kannalta "välttämätöntä". Toistaiseksi on epäselvää, tuleeko miehen esittää todistusaineistonsa lepotilassa vai erektiossa.

Lähde: Metro

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!