fbq
Oho
28.03.2018 21:16
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Salakuljettaja halusi some-tykkäyksiä.
Melina, 24, halusi somejulkkikseksi - salakuljetti kokaiinia Australiaan ja jäi karusti kiinni: jopa elinkautinen uhkaa!
Oho
28.03.2018 21:16
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

24-vuotias nainen jäi kiinni yrittäessään salakuljettaa ennätysmäärän kokaiinia Australiaan. Melina Roberge sanoo tehneensä niin some-julkisuuden toivossa.

Roberge yritti tuoda 29 kilogrammaa huumeita Sydneyyn vuonna 2016. Hän toi huumeet maihin MS Sea Princess-risteilyalukselta. Hän jäi kuitenkin tullin haaviin yhdessä kahden muun salakuljettajan, Isabelle Lagacen, 30, ja Andre Taminen, 64, kanssa. Kanadalaiskolmikko yritti tuoda maahan yhteensä 95 kiloa kokaiinia. Lastin arvoksi kerrotaan noin 20 miljoonaa australian dollaria, eli noin 12,5 miljoonaa euroa. Viranomaisten mukaan kyseessä on suurin huume-erä, jota maahan on koskaan yritetty tuoda vesiteitse.

Roberge esiintyi tuomioistuimessa keskiviikkona, jossa hän kertoi suostuneensa salakuljettamaan huumeita marokkolaismiehen puolesta, koska hän sai matkustaa eksoottisiin kohteisiin, kuten Ranskan Polynesiaan ja Australiaan. Hän ajatteli, että upeissa maisemissa otetut valokuvat auttaisivat häntä kasvattamaan suosiotaan sosiaalisessa mediassa.

Lagace sai aiemmin rikoksestaan seitsemän- ja puolen vuoden vankeustuomion. Roberge ja Tamine kuulevat tuomionsa myöhemmin tänä vuonna. Maksimirangaistus on elinkautinen vankeus.

Lähde: Metro UK

Tilaa Seiskan uutiskirje! »