Masturbointiahdistelijaa kuvannut ranskalaisnainen saattaa saada hurjat sakot - lue lisää!

Oho | 09.07.2019 16:33

37-vuotias ranskalaisnainen Nataca Bras joutuu suurella todennäköisyydellä maksamaan sakkoja, sillä hän videoi junassa törkeillyttä miestä.

Bras matkasi junalla Pariisista Poitiersiin, kun eräs miespuolinen kanssamatkustaja lähestyi häntä. 

Mies alkoi tuijottaa naista ja masturboida, ja hämmentynyt Nataca alkoi kuvata tilannetta kännykällään. Mies yritti tekonsa jälkeen seurata naista WC-tiloihin. Järkyttynyt nainen kertoi myöhemmin lehtihaastattelussa, että "kuvaaminen oli ainut itsepuolustuskeino". Natacan harkintakyky oli kuitenkin pettänyt, sillä hän julkaisi taltioimansa videon netissä. 

Sakkouhka

Videon julkaiseminen voidaan tässä tapauksessa katsoa Ranskan laissa määritellyksi yksityisyyden loukkaamiseksi. Tästä syytä naista uhkaa tuntuva sakko, joka on korkeimmillaan jopa 45 000 euroa. Naista masturboinnilla häirinnyt mies voi puolestaan saada noin 15 000 euron sakot.  

Vieläkin hämmästyttävämmän tapauksesta tekee se, että Bras on seksuaalisen väkivallan uhrien tukiryhmä MoiAussiAmnesien varapuheenjohtaja. Tästä syystä hän oli myös laittanut masturbointivideon nettiin, koska "tehtävää naisten turvallisuuden suhteen on vielä paljon". 

- Minulle voidaan määrätä raskaampi rangaistus kuin hänelle. Onko se mielestänne hyväksyttävää, Natacha ihmettelee aiheellisesti. 

Lähde: Metro UK

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!