Oho
Katso videot!

Mark sai takapihalleen kutsumattoman vieraan: kookas karhu kömpi porealtaaseen - uskomaton video!

08.07.2018 13:35

Kalifornialainen asunnonomistaja sai takapihalleen kutsumattoman vieraan, joka ei epäröinyt asettua taloksi. Mark Hough sanoo vieraan nauttineen hänen poreammeestaan ja juoneen margaritoja luvatta. Hän ei kuitenkaan uskaltanut puuttua asiaan, sillä kyseinen kuokkavieras oli kookas karhu.

Hough sanoi oleskelleensa eräänä iltapäivänä vaimonsa kanssa takapihallaan Altadenassa. He nauttivat margaritoja, kun he kuulivat meteliä ja näkivät karhun kipuavan aidan yli heidän pihaansa. Pari hylkäsi drinkkinsä ja ryntäsi sisälle turvaan. Noin tuntia myöhemmin he uskaltautuivat pihalle tarkistamaan tilanteen. Hough'n mukaan he kohtasivat varsin koomisen näyn. Karhu nimittäin nautiskeli aurinkoisesta päivästä heidän poreammeessaan. Hetken kuluttua se nousi vedestä, tepasteli margaritojen luokse ja viilensi oloaan virvokkeilla.

Hough sanoo, että hetkeä myöhemmin karhu päätti ottaa päiväunet tammen alla, ennen kuin se katosi kadulle. Paikalliset viranomaiset myönsivät saaneensa karhusta kuusi ilmoitusta päivän aikana, mutta heidän ei onnistunut löytää eläintä.

Lähde: New York Post

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!