Oho

Manscaping yleistyi - jo yli puolet miehistä trimmaa karvoitustaan!

11.08.2017 20:05

Yhä useampi mies harrastaa niin sanottua manscapingia. Tuore kysely paljastaa, että valtaosa miehistä trimmaa karvoitustaan tavalla tai toisella. 

Yleisin trimmattava alue on intiimikarvoitus. Jopa 73 prosenttia miehistä sanoo siistivänsä säännöllisesti haaruksiaan. Hyvänä kakkosena tulee rintakarvoitus, jota trimmaa 72 prosenttia miehistä. 71 prosenttia siistii selkäänsä ja 66 prosenttia nenäkarvojaan. Puolet miehistä joutuu poistamaan karvoja jopa varpaistaan. 48 prosenttia harventaa jalkojensa karvoitusta ja 43 prosenttia kajoaa käsivarsiinsa.

Yllättävää kyllä, valtaosa miehistä on valmiita ottamaan niin sanotun "boyzilian"-trimmauksen miellyttääkseen kumppaniaan. Boyzilian on miesten versio naisten brassista, jossa intiimikarvoitus poistetaan kokonaan tai lähes kokonaan. Yli kolmannes kyselyyn vastanneista miehistä myönsi, että heidän kumppaninsa piti enemmän karvattomista miehistä.

Vaikka manscaping näyttää valloittaneen maailman, on kyseessä vielä monelle miehelle uusi asia. Yli puolet miehistä myönsi, etteivät he olleet varmoja, miten karvoitusta tulisi siistiä. Kaksi kolmasosaa oli kuitenkin liian nolostuneita pyytääkseen siihen apua.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!