Oho

Manipulointia! Muodokas Instagram-vaikuttaja kyllästyi asiattomaan palautteeseeen ja jättää somen

20.08.2019 08:33

Australialainen Instagram-vaikuttaja on ilmoittanut lähtevänsä sosiaalisesta mediasta. Ariella Nyssa kertoo kyllästyneensä negatiivisiin kommentteihin kehostaan.

Nyssa selittää kirjoittamassaan julkaisussa joutuneensa kuulemaan, ettei hänestä ole malliksi, koska hänen vartalonsa on "liian realistinen".

- Miksi sosiaalinen media on tällainen? Miksi brändit yrittävät saada meidät tuntemaan olomme paskaksi, jos emme edusta heidän näkemystään "ihanteellisesta" kehosta, nainen ihmetteli.

Nyssa tunnetaan kehopositiivisuuden puolestapuhujana, on Instagramissa yli 260 000 seuraajaa. Vaikka naisella on hyvä sietokokyky negatiivisten kommenttien suhteen, hän sanoo kyllästyneensä ihmisten "naurettavaan" asenteeseen.

- En ole koskaan jaksanut järkyttyä vihakommenteista, koska ne ovat niin yleisiä profiilissani, mutta tällä viikolla havahduin siihen, että miksi minun pitäisi tottua kuulemaan sellaisia kommentteja vartalostani, hän jatkoi viestissään.

Nyssa selitti ottavansa sosiaalisesta mediasta aikalisän rentoutuakseen.

- En aiemmin tajunnut, kuinka voimakkaasti teollisuus ja sosiaalinen media ovat manipuloineet aivomme uskomaan, että sinun on oltava tietynnäköinen voidaksesi rakastaa sitä miltä näytät, ja jotta saisit olla edustettuna mediassa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariella Nyssa (@ariellanyssa) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariella Nyssa (@ariellanyssa) on

Lähde: Fox News

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!