Oho
Työntekijä otti klovnin tuekseen.

Mainosmies arvasi saavansa potkut - toi klovnin mukaan pomon tapaamiseen!

18.09.2019 06:19

Mainostoimistossa työskentelevä Joshua Jack sai pomoltaan sähköpostiviestin, jossa ilmoitettiin kokouksesta, jonka tarkoituksena oli keskustella hänen tulevaisuudestaan yrityksessä. Joshualle kerrottiin, että hän saisi tuoda tapaamiseen perheenjäsenen tai ystävän henkiseksi tueksi, hän arvasi, että luvassa oli huonoja uutisia. Niinpä hän päätti palkata mukaansa ammattiklovnin.

- Aistin huonot uutiset, joten päätin, että tarvitsisin parhaan mahdollisen tukihenkilön, joten käytin 200 Uuden-Seelannin dollaria (115 euroa) palkatakseni pellen, Joshua paljasti Facebookissa.

Ilmapalloeläimet

Joshua saapui tapaamiseen klovni mukanaan. Kun esimiehet ilmoittivat, että Jack jouduttaisiin irtisanomaan, kevensi klovni synkkää tilannetta ilmapalloeläimillä. Edes Jackin pomo ei kyennyt pitämään pokkaansa erikoisessa tilanteessa.

- Kuten sanoin, hän maksoi 200 dollaria, joten oletan hänen olevan yksi Aucklandin parhaista pelleistä. He saivat nauttia Joe-klovnin viihteestä ilmaiseksi, Joshua nauraa.

Tarinalla on onnellinen loppu, sillä Jack kertoo jo löytäneensä uuden työn kilpailevasta yrityksestä.

Lähde: UPI

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!