Oho
Katso videot!

Madonnan tytär hätkähdytti: Orgiat Art Baselissa!

09.12.2019 11:36

Madonnan tytär Lourdes Leon on yhtä provosoiva kuin äitinsä. Nuori nainen osallistui Art Baselissa rohkeaan esitykseen, jossa simuloitiin orgioita.

Espanjalainen Desigual järjesti Love Different 2020-performanssin lauantaina 7. joulukuuta Miami Beachin taidetapahtumassa. 23-vuotias Lourdes osallistui esitykseen yhdessä 30 muun mallin kanssa. Lourdes, joka tunnetaan myös nimellä Lola, saapui lavalle viimeisten joukossa ja esitti modernin tanssin. Tämän jälkeen hän alkoi suudella naispuolista mallia. Lopuksi kaikki mallit riisuivat vaatteensa ja alkoivat kiipeillä toistensa päälle toisiaan suudellen.

Desigual kommentoi performanssia, jonka ohjasi Carlota Guerrero, Instagramissa.

– Tässä esityksessä katalaanitaiteilija kuvaa kaikkein alkeellisinta ja universaalia rakkauden ilmaisua: suudelmaa. Olkaa kilttejä ja jakakaa tätä rakkauden, monikulttuurisuuden ja monimuotoisuuden viestä.

Lourdesin äiti on yksi pop-maailman tunnetuimmista kapinallisista, joka on monesti shokeerannut muun muassa seksiä tihkuvilla musiikkivideoillaan. Madonna, 61, puhui kesällä British Voguelle tyttärensä taiteellisista lahjoista.

– Lourdes on mielettömän lahjakas. Olen vihreä kateudesta, sillä hän on hyvä kaikessa mitä hän tekee. Hän on uskomaton tanssija, loistava näyttelijä ja hän soittaa pianoa kauniisti. Hän on paljon minua lahjakkaampi.

Lähde: Metro.co.uk

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Katso video!

Romugrilli: Romutransu Markus Kuotesaho kaipaa deiteille – ”Kyllä mulla hyvin s**ndaa!”

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin menestys ja julkisuus vaikutti Aki Samulin ihmissuhteisiin – "Yhtäkkiä ei pyydetä enää mihinkään!"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!