Oho
Katso videot!

Maailmantähtien suosikkitiskijukka D-Nice väsyi koronaeristykseen ja pisti bileet pystyyn somessa - katso!

25.03.2020 12:44

Vaikka yökerhoissa ramppaamista on syytä tällä hetkellä rajoittaa, ei juhlia tarvitse jättää väliin. Julkkis-DJ D-Nice on alkanut järjestää Instagramissa virtuaalisen tanssibileitä, joiden vieraslistalla on nähty muun muassa RihannaLL Cool J ja John Legend.

D-Nice halusi tuoda iloa eristyksissä elävien ihmisten arkeen. Hän perusti keittiöönsä Club Quarantine-nimeä kantavan yökerhon ja kutsui Instagram-seuraajansa mukaan "sosiaalisen eristäytymisen tanssibilesiin". Ensimmäisiin, yhdeksän tuntia kestäneisiin juhliin osallistui yli 100 000 ihmistä, jokainen omista kodeistaan. D-Nicen bileissä on vieraillut myös huikea määrä A-listan julkkiksia Diddystä Michelle Obamaan.

– Musiikki on aina ollut hyvä pakokeino. Olivatpa ongelmasi mitä tahansa, hyvä kappale vie ajatuksesi muualle, D-Nice selitti ideaansa CBS This Morning-ohjelmassa.

D-Nicen mukaan osallistujilla on ollut hauskaa, mutta hänen omat naapurinsa ovat valittaneet metelistä. Siitä huolimatta hän aikoo jatkaa virtuaalibileiden isännöintiä.

Lähde: YouTube, MSN

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

TIS-Iltarovio: Jussi kertoo kaiken jäätävästä välirikostaan sinkku-Inkkuun - näin rumaksi tilanne äityi kuvausten jälkeen!

BB-Valvomo: Artun ja Ellan lemmenleikit näytettiin kaikelle kansalle – keskusteli asioista perheensä kanssa: ”Kaikkihan tietävät, mitä siellä on tapahtunut”

Katso video!

Tässä se vihdoin on! Katso Sedu Koskisen ensimmäinen musiikkivideo - näin herkästi laulaa Zedu De Luca: "Tunteet myllertävät"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!