Oho

Maailmanennätyspossu teki 13 temppua minuutissa!

07.11.2019 21:32

Amerikkalainen minipossu Joy on saanut kasvonsa vuoden 2020 Guinnessin suureen ennätyskirjaan suorittamalla 13 temppua yhdessä minuutissa. Iowalainen teatteriyrittäjä ja Joyn omistaja Dawn Bleeker sanoo, että possu on paikallinen julkkis, joka on viihdyttänyt teatterin vieraita tempuillaan jo vuosia. Itse asiassa, Joy on niin suuri tähti, että sillä on teatterissa oma pukuhuoneensa.

– En koskaan uskonut omistavani sikaa, joka rikkoisi maailmanennätyksen, mutta en ole koko Joyn elämän aikana tiennyt, mihin sen kanssa päädytään. Minulle se on kuitenkin yhä vain rakas lemmikkini, Bleeker kertoi Des Moines-lehdessä.

Bleeker keksi ilmoittaa Joyn mukaan kisaan, kun hän kuuli Guinnessin etsivän erityisiä kykyjä omaavia sikoja. Guinnessin ohjeiden mukaisesti jokainen temppu oli suoritettava eri komennolla. Bleeker myöntää, että hänellä oli enemmän vaikeuksia suoriutua ennätysyrityksestä kuin Joylla.

– Todennäköisesti minä mokasin kaksi ensimmäistä yritystä. Olin hermoraunio.

Ennätys syntyi lopulta kolmannella yrittämällä. Bleeker, joka kutsuu Joyta ”todelliseksi diivaksi”, arvelee, että nuorempana temput olisivat sujuneet eläimeltä vieläkin sutjakammin.

– Etenkin vanhemmat siat tekevät asiat omaan tahtiinsa. Kun se oli nuorempi, hän pystyi tekemään temput nopeammin. Nyt se menee sellaisella asenteella, että "teen sen sitten, kun teen".

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!