Oho
Rintaliiveillä tehtiin maailmanennätys.

Maailmanennätys rikki! Aktivistit punovat 200 000 rintaliiviä ketjuksi rintasyövän vastaisessa kampanjatempauksessa - video

11.10.2019 10:30

Rintasyöpäkampanja on asettamassa uuden Guinnessin maailmanennätyksen luomalla maailman pisimmän rintaliiviketjun, kun River's Edge Parkissa Woonsocketissa, Rhode Islandilla on muodostumassa 200 000 alusvaatteen ketju.

Athena's Home Novelties-yrityksen toimitusjohtaja Jennifer Jolicoeur kertoo, että ennätysyritys on ollut heidän suunnitelmissaan jo vuodesta 2009. Sen inspiraationa toimi yrityksen työntekijä, jolla diagnosoitiin rintasyöpä vuonna 2007. Siitä saakka kampanja on kerännyt rintaliivejä lahjoittajilta.

Nyt heidän valtavaan valikoimaansa kuuluu jopa John Cusakin, Keifer Sutherlandin ja Hulk Hoganin kaltaisten julkkisten signeeraamia rintaliivejä.

Ryhmän on voitettava aikaisempi ennätys, 166 625 rintaliivien ketju, joka asetettiin Australiassa vuonna 2009. Guinnessin on virallistettava uusi ennätys.

Lähde: UPI

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!