Skip to main content

Maailman vihaisin kilpikonna terrorisoi omistajiaan: "Se on hullu" - katso hauska video!

Timmy on maailman vihaisin kilpikonna. Toistaiseksi kukaan ei ole varma, mistä eläimen raivo kumpuaa.

John French tapasi Timmyn lastentarhassa, jossa hän työskenteli. Kun John huomasi pienessä terraariossa asuneen kilpikonnan hakkaavan päätään lasiin, hän päätti viedä konnan kotiin lapsilleen. 37-vuotias omistaja kuitenkin sanoo lemmikin osoittautuneen turhan ärhäkäksi lapsille. Frenchin mukaan Timmy on vallannut perheen puutarhan, ja pitää sitä omanaan "seuraavat sata vuotta". Se jahtaa ja puree jokaista, joka yrittää astua sen alueelle.

– Se on erittäin territoriaalinen. Puutarhassa kaikki, mikä ei ole ruohoa, saa tuta, John myöntää:

– Se on hullu. Haluaisin hankkia sille tyttöystävän, mutta luulen, että se voisi tappaa sen.

Johnin vaimo, Steph, ei ole harmissaan siitä, että perhe on joutunut luovuttamaan pihan kilpikonnalle. Frenchit eivät uskalla järjestää puutarhajuhlia, sillä he pelkäävät konnan käyvän heidän vieraidensa kimppuun. 

– Sillä on kamala temperamentti ja se hyökkää kaikkien puutarhassa liikuvien kimppuun. Se puree jatkuvasti kenkiäni ja nurmikolle unohdettuja leluja, Steph valittelee.

Kaikesta huolimatta Timmy elää varsin mukavaa elämää puutarhassaan. John on jopa rakentanut sille oman, lämpölampuilla varustetun viherhuoneen. Johnia Timmyn ikävä luonne ei haittaa.

– Minusta se on varsin hauska. Kaikki ystäväni rakastavat sitä.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
ALL OVER PRESS

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!