fbqMaailman tarpeettomin keksintö? Come&Go -pesusieni siivoaa intiimit paikat seksin jälkeen: "Suosittelisin välttämään" | Seiska
seksi voi sotkea paikat...

Maailman tarpeettomin keksintö? Come&Go -pesusieni siivoaa intiimit paikat seksin jälkeen: "Suosittelisin välttämään"

Oho | 19.12.2019 17:36

Seksi on hauskaa, mutta sotkuista puuhaa. Paikkojen siivoaminen jälkikäteen on työlästä ja siksi eräs nainen suunnitellut tuotteen, jonka avulla naiset voivat puhdistaa emättimensä helposti yhdynnän jälkeen. Varrellinen sieni on saanut nimen Come&Go. 

Sientä käytetään emättimen sisällä "ylimääräisten nesteiden" poistamiseksi seksin jälkeen. Kummallinen puhdistustyökalu on valmistettu lääketieteellisestä polyuretaanista. Polypropeenikahvalla varustettu sieni on kertakäyttöinen.

Kalifornialainen yrittäjä Frances Tang selittää, että idea tuotteeseen "syntyi henkilökohtaisesta ongelmasta".

– Joka kerta kun jumitin kylpyhuoneessa pyyhkimässä loputtomalta tuntuvaa määrää seuraamuksia, mietin itsekseni, miksei kukaan ole keksinyt tähän ratkaisua? En voi olla ainoa, joka odottaa kauhulla seksin jälkeistä siivousrituaalia. Satojen Google-hakujen ja alati kasvavan turhautumisen päätteeksi päätin kehittää ratkaisun itse.

Ristiriitaista palautetta

Tällä hetkellä tuote on myynnissä vain Yhdysvalloissa, mutta Tang harkitsee bisneksensä laajentamista maailmanlaajuiseksi. Asiakkaiden arvioiden perusteella tuotteelle löytyy kysyntää.

– Come&Gone on mukavuus, jota en tiennyt tarvitsevani. Saan olla niin laiska seksin jälkeen, että voin oikeasti keskittyä nauttimaan hetkestä. 

Kaikki eivät kuitenkan ole vakuuttuneita.

– Vaikka tällaiset siivoustuotteet lupaavat steriiliyttä ja ylimääräisten eritteiden puhdistamista, ei asiasta ole todistettua tietoa. Lisäksi niiden käyttö saattaa edistää suojaamatonta seksiä, arvelee MyHealthCare-klinikan gynekologi Shree Datta Mirror-lehdelle.

– Ottaen huomioon, että joka päivä diagnosoidaan miljoona uutta sukupuolitautitartuntaa, suosittelisin välttämään kehon eritteiden kosketusta ja käyttämään tämän tuotteen sijaan kondomia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by come&gone (@getcomeandgone) on

Lähde: Mirror, Come&Gone

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!