Katso videot!

Maailman suurimmat kivekset leikattiin irti: 21-vuotiaan miehen elämä muuttui täysin - video!

Oho | 20.07.2017 22:22

Mies on vihdoin leikkauttanut maailman suurimmat kiveksensä.

Kenialainen Forence Owiti Opiyo oli vain 10-vuotias, kun hän havaitsi sukuelimissään kystan. Se poistettiin leikkauksessa, mutta pian se alkoi kasvaa uudelleen. Ajan myötä kysta kasvoi niin suureksi, että käveleminen alkoi tuottaa hänelle vaikeuksia.

– Minun olisi pitänyt mennä toiseen toimenpiteeseen, mutta en saanut tarvittavia rahoja kasaan, nykyään 21-vuotias mies muistelee.

Koulussa Forencea kiusattiin, ja lopulta pojan oli lopetettava koulunkäynti kokonaan, sillä kivekset kasvoivat niin suuriksi, etteivät tavalliset vaatteet enää mahtuneet hänen ylleen, ja käveleminen oli vaikeaa. Hän alkoi korjata kenkiä ansaitakseen tarpeeksi rahaa uuteen operaatioon, mutta summassa riitti kerättävää.

Lopulta hänen naapurinsa, Duncan Otieno, otti epämuodostumasta valokuvia  ja julkaisi ne Facebookissa vedoten, että ihmiset auttaisivat Forencea. Kolme päivää myöhemmin, apu saapui. Uutinen oli tavoittanut hyväntekeväisyysjärjestön, ja Forence otettiin hoitoon.

Kirurgit päättivät, että potilas tarvitsee kaksi toimenpidettä. Ensimmäisessä leikkauksessa ylimääräinen massa poistettiin, ja toisessa sukuelimet muotoiltiin normaalimpaan kokoon ja muotoon. Miehen penis jouduttiin rakentamaan lähes kokonaan uudelleen.

– Onnistuimme säästämään hermoja ja säilyttämään verenkierron niin, että saatoimme muokata peniksen oikean kokoiseksi, toteaa tohtori James Obondi onnistuneista toimenpiteistä:

– Uskon, että Forence voi nauttia elämästään aivan kuin kuka tahansa. Kolmessa kuukaudessa hänen toimintonsa palautuvat täysin normaaliksi ja hän pystyy tekemään kaikkea, mitä haluaa.

Lääkärit uskovat, että Forencella on mahdollisuus normaaliin seksielämään, ja mies kykenee halutessaan hankkimaan lapsia.

– Haluaisin lapsia jonakin päivänä. Haluan kiittää Jumalaa siitä, että hän paransi minut, mies hehkuttaa.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Aarne Tenkanen nousi lavalle erikoisessa keikkapaikassa – laulava ratikkakuski vip-tilojen tarjonnasta: Olisi voitu järjestää myös pari sutturaa!

Katso video!

Tanssijakaunotar Laura Allonen on intersukupuolinen: Häpesin itseäni pitkään

Katso video!

Hävettikö alastonjuoksu, Bile-Dani? "Ei tällaisella munalla!" - K18-helikopterivideo!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!