Oho
Katso videot!

Maailman kömpelöin rosvo! Jalan paennut pankkiryöstäjä kompasteli puistossa ja tallentui kameroihin - pääsi silti karkuun!

26.11.2019 22:15

Aseellinen ryöstö Louisianassa, Yhdysvalloissa, ei mennyt aivan oppikirjan mukaan. Pankin Shreveportissa ryöstäneestä rikollisesta tuli viraalihitti, kun hänen pakonsa sai varsin haparoivan lähdön.

Pakoautolla kaahamisen sijaan mies pakeni rikospaikalta jalkaisin. Pankkiryöstäjä yritti poistua paikalta parkkipaikan vieressä sijaitsevan pensaikon läpi, mutta hän kompastui ja kaatui. Heti ylös päästyään hän kaatui toistamiseen, eikä kompuroinnista meinannut tulla loppua ollenkaan. New York Postin mukaan hän menetti kommelluksessa naamionsa sekä osan rahoista, puhumattakaan omanarvontunnostaan. 

Kömpelö toikkarointi tallentui valvontakameraan ja video alkoi levitä nopeasti somessa. Vaikka pako ei ollut tyylipuhdas suoritus, ei tekijää ole viimeisimpien tietojen mukaan saatu kiinni. 

Lähde: New York Post, YouTube

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

BB-Valvomo: Big Brotherista ensimmäisenä häädetty Tiia puhuu suunsa puhtaaksi: ”Tästä olen katkera ehkä loppuelämäni ajan!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!