Oho
Katso videot!

Maailman kömpelöin rosvo! Jalan paennut pankkiryöstäjä kompasteli puistossa ja tallentui kameroihin - pääsi silti karkuun!

26.11.2019 20:15

Aseellinen ryöstö Louisianassa, Yhdysvalloissa, ei mennyt aivan oppikirjan mukaan. Pankin Shreveportissa ryöstäneestä rikollisesta tuli viraalihitti, kun hänen pakonsa sai varsin haparoivan lähdön.

Pakoautolla kaahamisen sijaan mies pakeni rikospaikalta jalkaisin. Pankkiryöstäjä yritti poistua paikalta parkkipaikan vieressä sijaitsevan pensaikon läpi, mutta hän kompastui ja kaatui. Heti ylös päästyään hän kaatui toistamiseen, eikä kompuroinnista meinannut tulla loppua ollenkaan. New York Postin mukaan hän menetti kommelluksessa naamionsa sekä osan rahoista, puhumattakaan omanarvontunnostaan. 

Kömpelö toikkarointi tallentui valvontakameraan ja video alkoi levitä nopeasti somessa. Vaikka pako ei ollut tyylipuhdas suoritus, ei tekijää ole viimeisimpien tietojen mukaan saatu kiinni. 

Lähde: New York Post, YouTube

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!