"Maailman kamalin kissa" etsii kotia!

Oho | 28.01.2020 10:35

"Maailman kamalin kissa" etsii itselleen kotia Pohjois-Carolinassa. Eläinsuojan julkaisema, brutaalin rehellinen ilmoitus Perdita-kissasta herätti huvitusta somettajien joukossa.

-  Luulimme sen olevan sairas, mutta kävi ilmi, että se onkin vain ääliö, tiivistää Mitchell County Animal Rescue vaativan kissan luonteen.

Eläinsuoja otti 4-vuotiaan Perditan hoiviinsa jouluaattona, kun sen omistaja kuoli. Nyt kissa etsii uutta perhettä, mutta aivan joka kotiin se ei sovi. Ilmoituksen mukaan Perdita "tuijottaa sieluusi, kunnes sinusta tuntuu, ​​ettet voi koskaan enää tuntea iloa".

Perdita vihaa Disneyn elokuvia, mutta Uinu, uinu lemmikkini on sen mieleen. Perdita ei pidä myöskään kissanpennuista, koirista, lapsista, eikä halauksista.

- Se teeskentelee haluavansa sinulta silityksiä ja rakkautta. Heti kun nostat sen syliin, se alkaa murista ja yrittää huitaista sinua, kommentoi suojan edustaja Brittany Taylor, jonka mukaan Perdita on "kaikenkattavasti kamala" kissa. 

Perditan eduiksi voidaan lukea, että se on kastroitu ja rokotettu, eikä uusien omistajien tarvitse maksaa adoptiosta senttiäkään.

- Se on sinkku ja valmis olemaan sosiaalisesti rajoittunut yhdessä sosiaalisesti rajoittuneen ihmisen kanssa, joka ymmärtää henkilökohtaisen tilan tärkeyden, ilmoituksessa todetaan.

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!