Oho
Katso videot!

"Maailman chillein mies" ei säikähtänyt aseellista ryöstöä vaan pisti tupakaksi!

02.09.2019 20:33

St. Louisissa sijaitsevan baarin asiakas on saanut itselleen lempinimen "maailman chillein mies" kiitos kylmäpäisen tavan, jolla hän suhtautui aseelliseen ryöstöön.  

Tony Tovar istui iltaa Behrmann's Tavern-nimisessä baarissa, kun aseistautunut ryöstäjä astui sisään. Ryöstäjä kehotti asiakkaita menemään lattialle makaamaan ja luovuttamaan arvoesineensä. Tovar ei kuitenkin ollut dramaattisella tuulella. Valvontakameran video näyttää, että Tovar jäi istumaan baarijakkaralle oluttaan siemaillen. Ryöstäjä saapui Tovarin luo ja painoi aseen tämän kylkeen. Kun hän yritti ottaa Tovarin puhelimen, mies kiskaisi sen takaisin ja hätisti asemiehen tiehensä. Ryöstön jatkuessa Tovar sytytti rauhallisesti savukkeen.

–  En olut kovinkaan huolissani. Minulla oli hyvä tutuma, ettei hän aikonut vahingoittaa ketään. Hän halusi vain rahaaa huumeisiin, mies kommentoi The Huffington Postin mukaan.

Vaikka Tovar selvisi uhkaavasta tilanteesta naarmuitta, ei hän suosittele metodiaan muille. 

NBC Newsin mukaan ryöstäjän henkilöllisyyttä ei ole saatu selville.

Lähde: The Huffington Post, NBC News

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

TIS-Iltarovio: Emilia ja Wallu palasivat yllättäen yhteen ja muuttivat avoliittoon – ystäviltä järkyttynyt reaktio!

Katso video!

Topi Sukari hemmottelee Nadja-rakastaan Suomen kalleimmassa hotellissa – varsinainen synttärilahja jätti kuitenkin hampaankoloon: Rouvalle ei kelvannut Ferrari!

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!