Oho

Luontoystävälliset huumediilerit vaihtoivat kierrätettäviin pakkauksiin!

10.01.2019 16:36

Huumebisnes on tuhoisaa luonnolle. New Yorkin osavaltion yliopiston vuoden 2011 tutkimuksessa todettiin, että kokaiinin tuotannolla on merkittävä vaikutus metsien häviämiseen Kolumbiassa. 

Ympäristöystävällisemmät huumekauppiaat kuitenkin kiinnittävät nyt entistä enemmän huomiota kokaiinin pakkaustapaan. Perinteisemmät minigrip-pussit ja leivinpaperi ovat saaneet kilpailijan uudelleen käytettävistä kapseleista.

Muutoksen takana ovat entistä ympäristötietoisemmat asiakkaat. 

Kapselit täytetään uudelleen

Birminghamissa, Englannissa asuva kokaiinin käyttäjä myöntää luulleensa, että hänen diilerinsä vitsaili tarjotessaan hänelle kartionmallista astiaa.

– Sain gramman kokaiinia kapselimaisessa säiliössä. Diilerini selitti, etteivät käytä enää muovisia minigrip-pusseja tai muovikääreitä. Hän sanoi, että voin seuraavalla kerralla tuoda kapselin uudelleen täytettäväksi, sillä se olisi ympäristölle perempi vaihtoehto, nimettömänä pysyttelevä mies kertoo Metro UK:n haastattelussa:

– Kerroin hänelle, ettei ympäristö kiinnosta minua, eikä kokaiini varmasti ole itsessään ympäristöystävällistä, mutta hän sanoi, että hänellä oli joukko hispsteriasiakkaita, jotka rakastivat ideaa.

Toinen lehden haastattelema kokaiininasiakas on kuitenkin asiasta innoissaan:

– Se määrä muovipusseja ja paperia, joka huumeiden pakkaamiseen on tuhlattu, on varmasti ollut pahaksi ympäristölle, joten nämä uudelleen käytettävät säiliöt ovat pelkästään hyvä asia.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!