Oho
Katso videot!

Lizzo näytti stringipeppua NBA-matsissa oman biisinsä soidessa!

11.12.2019 12:12

Lizzo oli juhlatunnelmissa Los Angeles Lakers-pelin aikana. Laulaja tanssi yleisössä, kun hänen Juice-hittinsä soi cheerleaderien show'n aikana. Hänen esityksensä huipentui siihen, että paljasti ainoastaan stringien peittämän takamuksensa kameroille.

Vaikka monet fanit osasivat nauraa pelottoman diivan käytökselle, toisten mielestä tempaus oli mauton. Nyt laulaja on kommentoinut asiaa omalla Instagram-tilillään. 

– Se, kuka minä olen, minun syvin olemukseni ja se, mitä minä päätän aikuisena naisena tehdä, voi inspiroida sinua toimimaan samoin. Sinun ei tarvitse käyttäytyä kuten minä. Sinun täytyy olla oma itsesi. Älä koskaan anna kenenkään estää sinua olemasta oma itsesi. Tällainen minä olen aina ollut... Kritiikilläsi ei ole vaikutusta minuun. Negatiivisella palautteella ei ole paikkaa elämässäni. 

Kehopositiivisuuden puolestapuhuja jakoi myös videon Rihannasta twerkkaamassa läpinäkyvässä asussa. Kyseessä oli todennäköisesti kannanotto kaksinaismoraaliin, joka kannustaa vain tiettyihin kauneusihanteisiin sopivia naisia esittelemään vartaloaan.

– Elän elämäni onnellisinta aikaa. Olen rakkauden ympäröimä ja haluan vain levittää sitä rakkautta, ja levittää poskeni. Jos et pidä perseestäni, voit pussata sitä, Lizzo julisti puheessaan.

Lähde: Page Six, Instagram

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!