Oho
Katso videot!

Liikuttavaa! Pelastettu orpokarhu tapasi kasvattajansa vuosien jälkeen!

08.11.2019 22:19

Otisvillessä, New Yorkissa sijaitseva Orphaned Wildlife Center pelasti Sonya-karhun, kun se oli vasta pentu. Eläinjärjestölle työskentelevä Johnathan huolehti orvoksi jääneestä poikasesta. Kaksikosta kasvoi läheinen pari. Johnathan ei ollut vieraillut eläinkodissa enää pitkään aikaan, mutta vuosien tauon jälkeen mies kävi vierailemassa aikuiseksi kasvaneen Sonyan luona.

Orphaned Wildlife Centerin omistajien, Susan ja Jim Kowalczikin mukaan Sonya tunnisti Johnathanin jo äänen perusteella. Kun Sonya oli pentu, Johnathan tapasi ojentaa kätensä, jolloin Sonya asetti käpälänsä hänen käsiinsä. Sitten Johnathan keinutti Sonyaa hellästi edestakaisin. Vaikka Sonya on nyt 13-vuotias ja painaa parisensataa kiloa, se muisti leikin välittömästi. Orphaned Wildlife Center julkaisi lukuisia videoita onnellisesta jälleennäkemisestä, joka on sulattanut somettajien sydämet. 

Sonya on syyriankarhu. Myös sen sisko Amy ja serkku Jenny asuvat Orphaned Wildlife Centerissä. Vankeudessa kasvanutta Sonyaa ei voida vapauttaa takaisin luontoon, joten se tulee viettämään loppuelämänsä eläinkodissa.

Lähde: New York Upstate

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!