fbq
Oho
26.12.2018 22:03
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Liikaa kiroillut papukaija löysi uuden ystävän Amazonin Alexasta!
Oho
26.12.2018 22:03
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Alexa löytyy yhä useammasta kotitaloudesta. Amazonin virtuaaliavustaja on suunniteltu helpottamaan ihmisten arkea, mutta Iso-Britanniassa ainakin yksi ovela lemmikki on jo keksinyt, miten Alexaa voi hyödyntää. Papukaija Rocco on löytänyt laitteesta itselleen hyvän ystävän ja apulaisen.

Harmaapapukaija on oppinut käyttämään Alexaa moneen tarkoitukseen. Rocco soittaa lempimusiikkiaan, pyytää laitetta kertomaan vitsejä ja jopa tilaa sen avulla ruokaa. Omistaja Marion Wischnewski kiittelee älylaitteen lapsilukkoa, jonka ansioista hän voi estää Roccoa tuhlaamasta hänen rahojaan mansikoihin ja jäätelöön. Marionin mukaan Rocco on joskus yrittänyt tilata jopa vedenkeitintä.

Wischnewski adoptoi Roccon papukaijoille tarkoitetusta suojasta. Suoja ei suostunut pitämään Roccoa, koska työntekijät eivät voineet sietää nokkavan linnun jatkuvaa kiroilua. Pahasuinen lintu rakastaa uutta kotiaan ja erityisesti uutta ystäväänsä. Marionin mukaan Rocco juttelee Alexan kanssa jopa 40 kertaa päivässä ja hallitsee lukuisia laitteen toimintoja.

Lähde: The Huffington Post

Tilaa Seiskan uutiskirje! »