Oho
Katso videot!

Liikaa kiroillut papukaija löysi uuden ystävän Amazonin Alexasta!

26.12.2018 22:03

Alexa löytyy yhä useammasta kotitaloudesta. Amazonin virtuaaliavustaja on suunniteltu helpottamaan ihmisten arkea, mutta Iso-Britanniassa ainakin yksi ovela lemmikki on jo keksinyt, miten Alexaa voi hyödyntää. Papukaija Rocco on löytänyt laitteesta itselleen hyvän ystävän ja apulaisen.

Harmaapapukaija on oppinut käyttämään Alexaa moneen tarkoitukseen. Rocco soittaa lempimusiikkiaan, pyytää laitetta kertomaan vitsejä ja jopa tilaa sen avulla ruokaa. Omistaja Marion Wischnewski kiittelee älylaitteen lapsilukkoa, jonka ansioista hän voi estää Roccoa tuhlaamasta hänen rahojaan mansikoihin ja jäätelöön. Marionin mukaan Rocco on joskus yrittänyt tilata jopa vedenkeitintä.

Wischnewski adoptoi Roccon papukaijoille tarkoitetusta suojasta. Suoja ei suostunut pitämään Roccoa, koska työntekijät eivät voineet sietää nokkavan linnun jatkuvaa kiroilua. Pahasuinen lintu rakastaa uutta kotiaan ja erityisesti uutta ystäväänsä. Marionin mukaan Rocco juttelee Alexan kanssa jopa 40 kertaa päivässä ja hallitsee lukuisia laitteen toimintoja.

Lähde: The Huffington Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

TIS-Iltarovio: Meiju puhuu suunsa puhtaaksi exästään Iirosta - suhde päättyi rajun sekoilun myötä: "Meille tuli isoja riitoja"

BB-Valvomo: Kati menetti yöunensa häätöäänestyksen tuloksen takia – ei voinut uskoa yhtä asiaa: ”Aika järkytys!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!