Oho
Daisat

Liika uhkeus pilaa elämän! Helen kerää joukkorahoitusta rintojen pienennysleikkaukseen: "Haluaisin kokonaan eroon näistä" - kuvat saattavat järkyttää!

05.11.2019 17:31

Brittilehdet Daily Mail ja Daily Star kertovat 26-vuotiaasta Helenistä, joka työskentelee apteekissa Brightonissa. Muuten hän on kuin kuka tahansa nuori nainen, mutta hänen elämäänsä hankaloittavat luonnottoman isot rinnat.

Kokoon 40HH kasvaneet rinnat vaikeuttavat elämää monin tavoin. Povi on niin valtava, että se kiinnittää huomiota, oli yllä minkälaiset vaatteet hyvänsä. Helen kertoo lehdille, että hän oli kääntynyt julkisen terveydenhoidon puoleen, jotta rinnat voitaisiin pienentää kirurgisesti. Hän sai kuitenkin kieltävän vastauksen, sillä julkisella puolella katsottiin, etteivät suuret rinnat varsinaisesti vaaranna hänen terveyttään

"Laudasta meloniksi"

Helen kertoo, että teini-ikäisenä häntä kiusattiin koulussa, sillä hänellä ei ollut aluksi rintoja lainkaan. Hän oli "lauta". 15-vuotiaana jotain merkillistä tapahtui, ja rinnat kasvoivat "yli äyräiden".

Koulussa kakaramaiset pojat alkoivat nimitellä hänen muuttunutta ulkomuotoaan ja nuori nainen sai toistuvasti kuulla "Helenin meloneista". Tämä vaikutti kielteisesti itsetuntoon. Helen sanoo, että hän joutui käyttämään, ja käyttää yhä, säkkimäisiä vaatteita. Liikkuminen valtavien rintojen kanssa on vaikeaa ja ne aiheuttavat suoranaista kipua. 

- Olen kärsinyt teinistä alkaen ahdistuksesta. En voi olla vähissä vaatteissa, enkä halua olla täysin alasti edes kumppanini kanssa. Tuntuu, että ylleni on langetettu kirous! Tekisin mitä vain, että voisin elää kokonaan ilman rintoja. Haluaisin kokonaan eroon näistä!

Nyt Helen on käynnistänyt joukkorahoituskampanjan, jonka tuottotavoite on 3000 puntaa. Rahalla saa pienennysleikkauksen, jonka myötä rinnat pienenisivät kokoon C. 

- Jos pääsisin leikkaukseen, elämäni muuttuisi täysin. Olisin vapaa tästä kurimuksesta. 

helen

Helens

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: All over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!