Liian väkevä taika? Intiassa loihdittiin sadetta sammakoiden avulla - seurasi hirveitä rankkasateita ja tuhoja!

Oho | 18.09.2019 16:30

Maanviljelijät ovat historian kulussa houkutelleet sateita mitä monimutkaisimmin rituaalein. Sadetanssi lienee kaikille tuttu esimerkki, mutta harva on kuullut sammakkoavioliitoista. Bhopalin kylässä, Intiassa, kaksi sammakkoa saatettiin yhteen siinä toivossa, että liitto saisi taivaat aukenemaan. 

Hurjat sateet

Paikallinen vapaaehtoisten ryhmä, Om Shiva Sewa Shakti Mandal, järjesti symbolisen seremonian Shivan temppelissä. Valitettavasti liitto oli niin vahva, että sadetta saatiin kaupunkiin liiaksikin. Nyt sammakkopari on joutunut eroamaan pitkään jatkuneiden kaatosateiden hillitsemiseksi.

- Rukouksiin vastattiin muutaman päivän kuluessa, kun kaupunkia vältellyt monsuuni suuntasi voimaansa Bhopaliin ja naapurialueille, kertoo yksi ryhmän jäsenistä.

Myrskytuhoja

Sammakoavioliitot ovat osa uskonnollista perinnettä hindulaisuudessa ja liittojen uskotaan miellyttävän sään jumalaa, Indraa.

Sammakot naitetttiin heinäkuussa, mutta sitä seuranneet myrskytuhot ovat olleet sitä luokkaa, että ryhmä katsoi avioeron olevan paras ratkaisu. He hokivat sateidenvastaista mantraa samalla, kun sammakot erotettiin toisistaan. Sateet jatkuvat toistaiseksi.

Lähde: Metro UK

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!