Oho
Katso videot!

Liian iso sonni säästyy teurastamolta! "Knickers" painaa 1400 kiloa - katso video valtavasta eläimestä!

29.11.2018 19:02

Australian suurin härkä säästyy teurastamolta valtavan kokonsa vuoksi. 7-vuotias holstein, nimeltään Knickers, on muuta karjaa päätä korkeampi.

Maatilalla Myalupissa, Australiassa, asuva eläin on lähes kaksi metriä korkea, ja se painaa kaksi kertaa enemmän kuin keskiverto lajinsa edustaja, nimittäin 1400 kiloa.

Knickers on niin valtava, että siitä voitaisiin valmistaa 4 000 hampurilaista, mutta omistaja Geoff Pearson ei aio teurastaa näyttävää sonniaan. Pearsonin mukaan Knickers on liian suuri tavalliselle teurastamolle. 

– Se oli onnekas, Pearson sanoo:

– Luulen, että se saa elää onnellisena elämänsä loppuun asti.

Johtaa laumaa

Vaikka Knickers säästyy teurastukselta, siivellä se ei pääse elämään. Pearsonin mukaan muu lauma seuraa Knickersiä uskollisesti. Sen tehtävä onkin johtaa 20 000 -päistä karjalaumaa.

– Kun päästän sen laitumelle, kaikki muut tuntuvat seuraavan. Jos se lähtee liikkeelle, sen vanavedessä kulkee aina satoja nautoja, Pearson selittää.

Knickers on todennäköisesti Australian suurin sonni. Guinnessin maailmanennätys kuitenkin kuuluu Italiassa elävälle sonnille, Bellinolle, jolla on korkeutta 201 senttimetriä.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Kuninkaan valtakunta: Aki Samuli kritisoi musiikkibisnestä – suomalaisille supertähdille kylmää kyytiä!

Katso video!

Mykistävät muodot! Savonlinnalaisella Pashalla, 20, on yli puoli miljoonaa Instagram-seuraajaa: luomukaunotar ei itse ole tyytyväinen vartaloonsa - video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!