Oho
Heimon miehet elävät maidolla ja verellä.

Lihavat heimolaiset juovat verta ja pidättäytyvät seksistä!

02.04.2017 11:02

Etiopiassa, Afrikassa, elävät bodiheimon miehet pitäytyvät selibaatissa kilpaillakseen suurimmasta vyötärönympäryksestä. Kaikki heimon pikkupojat unelmoivat kasvavansa mahdollisimman lihaviksi.

Kestävyyskilpailu kuuluu vuosittaiseen Kael-festivaaliin, jota heimo viettää oman uudenvuotensa kunniaksi. Koska heimon naiset pitävät lihavia miehiä viehättävinä, on festivaali oiva tilaisuus miehille kerskailla vyötärönympäryksillään.

Puolen vuoden ajan ennen festivaalia miehet pidättäytyvät seksistä keskittyäkseen yksinomaa lihomiseen. He ravitsevat itseään ainoastaan lehmän verellä ja maidolla. Tänä aikana naiset huolehtivat miehistä kantaen heille maitoa ja puhdistamalla miehet hiestä. Naiset myös laulavat miehille pitääkseen heidän hereillä.

Monet oksentavat

Miehet viettävät koko päivän juoden maitoa ja verta. Veri valutetaan elävistä lehmistä tekemällä niiden kaulaan pieni reikä keihään tai kirveen avulla. Miehet juovat kerralla verta litran tai kaksi. Veri tulee juoda nopeasti, ennen kuin se hyytyy, ja monet miehet päätyvätkin oksentamaan.

– Jotkut miehistä ovat niin suuria, etteivät he pääse enää kävelemään, sanoo heimoa valokuvannut Eric Lafforgue:

– Tavoitteena on olla h-hetkellä kaikkein lihavin. 

Juhlapäivänä miehistä lihavin julistetaan voittajaksi. Palkinnoksi hän saa ainoastaan mainetta ja kenties naisten ihailua. Vaikka miesten vatsat kutistuvat muutamassa viikossa, kohdellaan voittajaa sankarina koko tämän loppuelämän.

Lähde: Mirror

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!