Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Veljekset tekevät kaiken yhdessä.

Lihaksikkaat rekkakuskiveljekset tekevät musiikkia ja iskevät naisia yhdessä – ”Korjasimme sukupuolemme samaan aikaan!”

Identtiset 29-vuotiaat kaksoset Angel ja Fabian Griffin vaikuttavat nykyään maskuliinisuuden perikuvilta. Lihaksikkaat rekkakuskiköriläät puhuvat matalalla äänellä, ja Angel palveli jopa Yhdysvaltain armeijassa sotatilassa olleessa Irakissa. Veljekset tekevät kaiken yhdessä: käyvät salilla, tekevät musiikkia ja toimivat toistensa siipimiehinä silloin, kun he lähtevät ulos iskemään naisia. He myös korjasivat sukupuolensa yhdessä.

Lapsenkin synnyttänyt Angel palveli armeijassa Irakissa siihen asti, kunnes jenkit vetivät joukkonsa maasta pois vuonna 2011. Samana vuonna, sotatouhujen keskellä hän sattui näkemään videoita sukupuolenkorjauksista. Hän soitti heti siskolleen.

– Minä aion korjata sukupuoleni. Sinä voit tehdä sen myös, hän hihkui.

– Sitten minä teen sen myös, Fabian vastasi.

Äiti puki kaksosensa pieninä samanlaisiin tyttöjen vaatteisiin.
Äiti puki kaksosensa pieninä samanlaisiin tyttöjen vaatteisiin.

Lue myös: Maalaispojasta kasvoi uskomaton trans-povipommi! Cassandra, 33, on seksiä tihkuva burleskitähti!

Tiesivät 10-vuotiaina

Yhdysvaltojen Atlantassa kasvaneet kaksoset puettiin lapsina samanlaisiin tyttöjen vaatteisiin. 10-vuotiaasta asti kumpikin kuitenkin tiesi, etteivät he olleet tavallisia tyttöjä.

– He käyttäytyivät aina kuin pojat eivätkä tykänneet tyttöjen vaatteista. He olivat poikatyttöjä, jotka nauttivat amerikkalaisesta jalkapallosta, Louise-äiti kertoo.

Monille lapsille tunne, että elää väärässä sukupuolessa, olisi kova paikka. Angelilla ja Fabianilla oli kuitenkin toisensa tukena, ja kumpikin heistä kävi läpi samoja tuntemuksia.

– Emme olleet onnellisia. Tiesimme olevamme erilaisia, mutta emme tienneet, mistä se johtui, Fabian kuvailee.

Kaksostytöt huomasivat jo pieninä olevansa erilaisia kuin muut.
Kaksostytöt huomasivat jo pieninä olevansa erilaisia kuin muut.

Lue myös: Elena Vikström avautuu YouTubessa julkaistussa dokumentissa matkastaan pojasta tytöksi: "Kerron mielelläni sukupuolielimistä, mutta loukkaannun, jos joku kysyy..."

Pikasuhteesta raskaaksi

Teini-iässä Angel ja Fabian huomasivat olevansa kiinnostuneita tytöistä, mutta joutuivat salaamaan sen.

– Minulla oli useita ihastuksia koulun tyttöihin, mutta en voinut puhua niistä kenellekään. Pakotin itseni pukeutumaan tyttömäisesti.

Muiden teinityttöjen tapaan kaksoset fanittivat poikabändejä, kuten 'N Sync, Backstreet Boys ja Boyz II Men. Tytöt eivät kuitenkaan käyneet kuumana pop-komistuksiin vaan halusivat olla samanlaisia kuin he. Angel yritti myös seurustella miehen kanssa.

– Seurustelu kesti vain vähän aikaa, ja tajusin silloin, ettei miehen kanssa seurustelu ole minulle. Jätin tyypin, mutta kolmen kuukauden päästä aloin voida pahoin. Olin raskaana, ja myöhemmin syntyi poikani Carlos, Angel muistelee.

– Minä näen hänet tavallisena vanhempana. Jos olisi pakko valita, sanoisin, että hän on isä, eikä äiti, Carlos-poika sanoo Angelista.
– Minä näen hänet tavallisena vanhempana. Jos olisi pakko valita, sanoisin, että hän on isä, eikä äiti, Carlos-poika sanoo Angelista.

Lue myös: Espanja tekee historiaa! Lähettää ensimmäisenä maana transnaisen Miss Universum -kilpailuun - katso upeat kuvat 25-vuotiaasta kaunottaresta!

"Pakko se oli hyväksyä"

Angel lähti armeijaan Carloksen ollessa 5-vuotias. Kun hän palasi, kaksoset kertoivat ensimmäisenä sukupuolenkorjausaikeistaan äidilleen.

– Olin todella hermostunut siitä mutta samalla helpottunut. Minulta tippui kilojen taakka harteilta, kun olimme kertoneet suunnitelmastamme. Se tuntui uskomattoman hyvältä. Fabian sanoo.

– Aluksi minä hieman loukkaannuin, mutta minun oli pakko hyväksyä asia, koska se on heidän elämänsä, enkä minä voi heitä tuomita. He ovat silti lapsiani, ja rakastan heitä kaikesta huolimatta, Louise-äiti toteaa.

Lue myös: TVOF-kilpailija korjasi sukupuolensa ja menetti äänensä: pääsi vanhoillislestadiolaislapsuutensa traumoista!

Syrjintä rehottaa

Kaksoset leikattiin Las Vegasissa kuukauden välein. He kohtaavat nykyään paljon ennakkoluuloja, sillä transsukupuolisia afroamerikkalaisia on vähän. Yhdysvalloissa mustat kokevat yhä jatkuvaa rakenteellista rasismia. Angel ja Fabian kohtaavat sen lisäksi vielä syrjintää muilta afroamerikkalaisilta.

– Mustat puhuvat paljon pahaa ihmisistä, joita he eivät ymmärrä. Homoseksuaalit, lesbot ja panseksuaalit kokevat jatkuvaa syrjintää. Me haluamme tuhota stereotypioita ja antaa äänen transsukupuolisille, rap-tähteydestä haaveileva Fabian toteaa.

Karskin näköiset veljekset tekevät kaiken yhdessä. Heistä näkee, että salilla käynti on yksi yhteisistä harrastuksista.
Karskin näköiset veljekset tekevät kaiken yhdessä. Heistä näkee, että salilla käynti on yksi yhteisistä harrastuksista.

Lue myös: Caitlyn Jennerin kohupaljastus – viimeisteli sukupuolenkorjauksensa leikkauksella!

Transsukupuolisuus on monen tekijän summa

Transsukupuolinen tarkoittaa ihmistä, jolla on voimakas sukupuoliristiriita. Hän tuntee, ettei ole sisäisesti sitä sukupuolta, joksi hänet on syntymässä määritelty. Kokemukset sukupuoliristiriidasta ovat yksilöllisiä. Ilmiö on monimuotoinen, eivätkä tutkijat ole löytäneet sille yhtä selitystä. Asiantuntijat uskovat biologisten, sosiaalisten ja kulttuurillisten tekijöiden vaikuttavan kaikkein eniten transsukupuolisuuden kehittymiseen.

Lähde: transtukipiste.fi

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Sami Sinokki
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!