Hyppää pääsisältöön
Mies häiriköi lennolla.

Lentomatkustaja ahdisteli naisia ja virtsasi istuimelle!

Coloradolainen mies on pidätetty sen jälkeen, kun hän ahdisteli naisia ja virtsasi istuimelle lentokoneessa. Michael Allen Haag pidätettiin, kun hänen koneensa, Frontier Airlinesin lento 9864, laskeutui Charlestoniin, Etelä-Carolinaan. 

Haagin, joka istui keskimmäisellä istuimella, uskotaan kertoneen vieressään istuneelle naiselle, että hän oli matkalla tapaamaan ex-tyttöystäväänsä, ja hän oli jo valmiiksi ”fyysisesti kiihottunut”. Sen jälkeen Haag esitti naiselle useita henkilökohtaisia kysymyksiä, tuijottaen samalla tämän rintoja. Seuraavaksi hän alkoi kosketella toisella puolellaan istunutta naista, joka kutsui henkilökunnan paikalle.

Haag siirrettiin uudelle istumapaikalle, jossa hän alkoi jututtaa kolmatta naista. Kun nainen yritti ottaa ahdistelijasta valokuvaa, asiat saivat uuden käänteen.

- Hän alkoi virtsata edessään olevalle istuimelle, matkustaja kuvailee:

- Matkustamohenkilökunta ei aluksi edes huomioinut asiaa. He käskivät minua rauhoittumaan ja lopettamaan kiroilemisen.

Nautti Vodka Toniceja 

Myöhemmin Frontier Airlines julkaisi virallisen lausunnon tapahtuneen johdosta:

- Matkustajien turvallisuus on Frontierin tärkein prioriteetti. Olemme tietoisia tästä tilanteesta ja työskentelevät yhdessä viranomaisten kanssa.

Viranomaisten mukaan Haag oli nauttinut useita Vodka Tonic-drinkkejä matkan aikana. Hänet vietiin Charleston Countyn vankilaan perjantaina (18.5.), mutta hänet on sittemmin vapautettu takuita vastaan. Mikäli mies katsotaan syylliseksi kaikkiin syytekohtiin, häntä voi odottaa pahimmillaan 20 vuoden vankeustuomio.

Lähde: The Huffington Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!