Oho
Katso videot!

Lemmikkiapina hyökkäsi rautakaupan työntekijän kimppuun - puri käsiä ja raapi kasvoja!

12.06.2018 19:01

Rautakaupan työntekijä loukkaantui Floridassa, kun karannut hämähäkkiapina puri häntä. Eläin oli lemmikki, joka oli paennut omistajansa autosta liikkeen parkkipaikalla. 

Okeechobee Countyn sheriffi vahvisti, että viranomaiset hälytettiin Home Depot -myymälään viime viikolla. Heille kerrottiin irrallaan olevasta apinasta. Paikalla oli myös apinan omistaja, Tina Ballard, joka kertoi jättäneensä lemmikkinsä kuorma-autoon vieraillessaan liikkeessä. Jollakin ilveellä apina oli päässyt ulos ajoneuvosta ja alkanut seurata omistajaansa liikkeeseen.

Puri naisen käsiä ja raapi kasvoja

Työntekijä Marilyn Howard, oli ulkona tupakkatauolla, kun hän huomasi apinan.

– Huomasin hihnan ja sanoin sille, että sinun on odotettava omistajaasi, koska se ei saisi mennä sisälle liikkeeseen, Howard kertaa:

– Heti kun se tarttui käteeni, minä rakastuin. Minä rakastan eläimiä.

Samalla hetkellä myymälän liukuovet aukesivat, mikä säikäytti eläimen. Lempeä kohtaaminen muuttui väkivaltaiseksi. Apina puri naisen käsiä ja raapi tämän kasvoja.

Itki kasvojaan vuorokauden

Hyökkäyksen jälkeen apina syöksyi sisälle liikkeeseen. Howard, joka halusi suojella asiakkaita, seurasi perässä. Hänen onnistuikin ottaa eläin kiinni, mutta hänen kasvonsa ja käsivartensa saivat maksaa kovan hinnan.

– En aio valehdella, itkin ensimmäiset 24 tuntia, pelkkää turhamaisuuttani, nainen sanoi:

– Mutta kyllä minä tästä selviän.

Tapausta tutkitaan

Howard kieltäytyi ensihoitajien avusta paikan päällä. Hän lupasi mennä myöhemmin itse käymään sairaalassa tarkistettavana. Sheriffin toimisto ilmoitti, että Florida Fish and Wildlife Conservation Commission tutkii tapahtunutta parhaillaan. Viimeisimpien tietojen mukaan apina on päässyt kotiin omistajansa luokse.

Nainen ei halua, että eläin lopetetaan.

Lähde: UPI

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

BB-Valvomo: Marjatta ja Nona laukovat suorat sanat asukkaista – Timon töykeys hämmensi: "Hän on yhden asian mies!"

Toni Häppölä ja Miriam Haapkylä parisuhdehastattelussa!

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!