Oho

Lautamiehet kyllästyivät seksuaalirikollisen "valtavaan, haisevaan penikseen"!

06.05.2018 11:33

Brooklynissa todistettiin keskiviikkona erikoista oikeudenkäyntiä, jonka keskipisteenä oli syytetyn fallos. Lautamiehet saivat kuulla kyllästymiseen asti seksuaalirikollisen "valtavasta, haisevasta peniksestä".

Lautamiehet olivat silminnähden ärsyyntyneitä, kun syyttäjät tenttasivat todistajia jo toista päivää syytetyn, Eugenio Perezin, peniksen mallista ja hajusta. Syyttäjien mukaan Perezin sukuelin on niin omaperäinen, että sen kuvaileminen auttaisi vahvistamaan todistajien tarinat tosiksi.

– Se oli todella suuri. Halusin oksentaa, kuvaili todistaja, joka kertoi vanginvartijana työskentelevän Perezin pakottaneen hänet antamaan suuseksiä:

– Se haisi siltä, kuin hän ei koskaan peseytyisi tai kävisi suihkussa... Se oli todella voimakas haju.

Vaikka osa lautamiehistä pudisteli päätään ja heidän kasvoiltaan paistoi inhotus, syyttäjät jatkoivat todistajan yksityiskohtien kalastelua.

– Se on iso. Paksu, jatkoi todistaja:

– Kun se liikkui edestakaisin, siinä oli pieni palanen, joka roikkui kuin irrallaan.

Naispuolinen lautakunnan jäsen pyöritteli silmiään ja asetti kätensä otsalleen.

– Häntä ei ole ympärileikattu. Se oli iso ja se muistutti koukkua. Se oli valtava ja kaareva. Jos se ei olisi haissut, olisin käynyt samantien sen kimppuun, kertoi toinen todistaja tuomioistuimelle.

Ilmeisesti kuvaukset olivat hyödyllisiä, sillä kolme viidestä todistajasta kuvaili ainutlaatuista penistä yhtenevästi. Oikeus sai asiaan vahvistuksen, kun syytetty pudottamaan housut nilkkoihin.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!