Oho

Lääkkeiden vaarat: Mies kosi tietämättään!

18.01.2019 19:03

Lääkkeiden väärinkäytön vaaroista puhutaan paljon. Huumaavilla aineilla voi olla vakavia ja pitkäaikaisia vaikutuksia terveyteen. Eräs mies sai kuitenkin kohdata unilääkkeiden välittömämmät haittavaikutukset, kun hän kosi vahingossa tyttöystäväänsä.

Mies kertoo Redditissä, että hän otti 40 milligrammaa Ambienia, jotta hän saisi nukuttua. Annostus oli nelinkertainen suositukseen verrattuna. Kun hän heräsi, häntä odotti melkoinen yllätys.

– Minulla sattui olemaan yöpöydän laatikossa kihlasormus, koska ostan ja myyn tavaraa Craigslistin kautta. Kun heräsin, sormus oli hänen sormessaan ja hän kertoi minulle, mitä oli tapahtunut, mies kuvailee.

Outoja vaikutuksia

Herra ei itse muistanut kosineensa, mutta vilkaisu Facebookiin todisti asian. Mies oli päivittänyt suhde-statuksensa ja kihlausuutinen oli ehtinyt kerätä yli 150 tykkäystä.

– En ollut suunnitellut kihlaavani tyttöystävääni ennen kuin ehkä puolentoista vuoden päästä, ja olisin luultavasti hankkinut paremman sormuksen, mutta Ambien nopeutti prosessia kymmenkertaisesti, hän päivittelee.

Vuonna 2017 New York Magazine raportoi kummallisista asioista, joita ihmiset olivat tehneet nautittuaan Ambienia. Tekojen joukosta löytyi muun muassa keittiön siivoamista, sekavien tekstiviestien lähettelyä ja kaapistojen rakentamista.

Lähde: Reddit ​​​​, New York Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!