Oho
Love Hemp

Lääkekannabista löytyy nyt koirillekin - väitetään auttavan rakettipelkoon!

18.01.2017 05:00

Lääkekannabiksen suosio kasvaa jatkuvasti. Sen on todettu auttavan moneen vaivaan lihaskivuista unettomuuteen. Nyt sen on todettu myös rauhoittavan lemmikkieläimiä, väittää brittiläinen yhtiö Metro.co.uk -sivustolla. 

Love Hemp myy eläimille suunnattua, kannabispohjaista tuotetta nimellä Canine-Abis. Kannabinoidista, eli CBD:stä valmistettu öljy soveltuu yhtiön mukaan niin koirille kuin kissoille. Kannabinoidiöljy on valmistettu hampusta, eikä se sisällä mitään monista kannabistuotteista löytyvää THC:tä. Tämä tarkoittaa, ettei lemmikki pääsee kannabiksen avulla pilveen. Yhtiö sanoo, että tuotteen inspiraationa toimivat lukuisat lemmikin omistajat, jotka etsivät halvempia ja luonnonmukaisempia hoitomuotoja lemmikeilleen. 

Auttaa myös epilepsiaan?

Love Hemp ei ole ainoa, joka uskoo, että eläimet voivat hyötyä CBD:stä.Tohtori Robert Silver, eläinlääkäri ja Medical Marijuana and Your Pet -kirjan kirjoittaja uskoo, että aine voi auttaa vähentämään lemmikkien ahdistusta esimerkiksi uudenvuodenaattona. Vuodenvaihde on vaikeaa aikaa monelle koiranomistajalle koirien paukkuarkuuden ja ilotulitteiden pelon vuoksi.

Lääkekannabiksella voidaan myös hoitaa lukuisia sairauksia, kuten epilepsiaa.

– Yhdysvalloissa on paljon todistettuja tapauksia, joissa CBD on osoittautunut tehokkaammaksi avuksi kuin vahvat lääkeaineet, joita saa yleensä vain reseptillä, hän sanoo.

Ei olekaan yllätys, että Canine-Abis on saanut lemmikkien omistajilta lämpimän vastaanoton.

– Lemmikkieläimille suunnattu tuote on osoittautunut erittäin suosituksi ja neuvottelemme nyt useiden jälleenmyyjien kanssa, jotka ovat kiinnostuneita myymään sitä, toteaa Love Hemp-yhtiön perustaja Tom Rowland.

Lähde: Metro.co.uk

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!