L-kuppi ja vaikea kävellä! Alice haluaa testamentata supersuuret rintansa tieteelle!

Oho | 05.09.2019 19:32

Alice Whiskin ei kaipaa silikonia, sillä hänellä on luonnostaan L-kupin rinnat. Nyt Englannin Dartfordista kotoisin olevan 26-vuotias haluaa jakaa lahjansa muun maailman kanssa.

Whiskin myöntää, että valtavat rinnat ovat tehneet hänen arjestaan helvettiä. Kun hänen rintansa kasvoivat neljä kuppikokoa vuoden aikana, tuli perusaskareiden hoitamisesta vaikeaa. Whiskin sanoo, ettei hän kyennyt enää kävelemään pidempiä matkoja, eikä kantamaan 3-vuotiasta tytärtään.

– Se, mitä pystyn tekemään, on niin rajoitettua, että se heijastuu mielenterveyteeni, hän sanoo.

Siksi Whiskin on päättänyt pienennyttää rintansa. Ylimääräisen kudoksen hän aikoo lahjoittaa sitä tarvitseville.

Rinnat hyväntekeväisyyteen

– Minulle on annettu upea lahja, joka on toivottavasti antanut minulle mahdollisuuden lahjoittaa rintakudostani syöpäpotilaille, nainen selittää Facebook-sivulla, jossa kerätään varoja syöpätutkimukseen.

Whiskinin rinnat ovat niin kookkaat, että pienennysleikkas onnistuu julkisen terveydenhuollon kautta. Lääkärin mukaan tavoitteena on pienentää rintoja "helpommin käsiteltävään" DD- tai E-kuppiin. Whiskin toivoo, että hänen kudostaan voitaisiin hyödyntää rinnan uudelleen rakentamisessa syöpäpotilailla. Kudospankin mukaan kudosluovutuksia tosin hyödynnetään tutkimuksessa, ei rekonstruktioleikkauksissa.

Whiskin myöntää olevansa hermostunut tulevasta leikkauksesta. Silti riski on sen arvoinen.

– Haluan auttaa ketä tahansa voin. Tämä hyödyttää heitä, jotka tarvitsevat tätä enemmän kuin minä. Rinnat ovat naisen identiteetti.

Lähde: New York PostFacebook

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!